Obnoviť stránku
Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml

Láka vás zaobstarať si parfumovanú vodu, ktorej vôňa zaručene zaujme vaše okolie? GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml disponuje osobitou vôňou vhodnou pre mužov. Pre túto parfumovanú vodu je ako hlavná zložka typická orientálna prímes, ktorej dominujú silné a hrejivé tóny. Parfumovaná voda je dotiahnutá k dokonalosti vôňou korenia, pre ktorú je typická aróma koriandra, škorice alebo napríklad ružového korenia. K pridaným vonným zložkám sa zaraďuje tiež fazuľa, borievka, gaštanové glacé, levanduľa, čierne korenie, škorica, šalvia, tonka a vanilka. Táto parfumovaná voda bola vytvorená na zimné dni a slávnostnejšie akcie. GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml je pôvodom z Talianska.

Základné parametre pánskej parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml

  • Parfumovaná voda s vôňou perfektnou pre mužov
  • Hlavná vôňa: orientálna
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Stronger With You Intensely EdP 30 ml: korenená
  • Medzi pridané vonné zložky patrí fazuľa, borievka, gaštanové glacé, levanduľa, čierne korenie, škorica, šalvia, tonka a vanilka
  • Pôvodom je táto parfumovaná voda z Talianska
  • Objem balenia je 30 ml

Ďalšie informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI

So značkou Armani prišiel v roku 1975 Giorgio Armani, ktorého meno je pojem medzi talianskymi módnymi návrhármi. Vôňa Armani je známa svojou miernou extravaganciou a nadčasovosťou. Do sviežej vône tejto značky sa okamžite zamilujete. S touto značkou sa spája okrem vône aj kvalitná kozmetika a módne oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Orientálna
Vonné zložky Levanduľa, Čierne korenie, Škorica, Vanilka
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC2902
Produktové číslo:  3614272225695
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09