Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Sí Set 100 ml

5 7 hodnotení

GIORGIO ARMANI Sí Set 100 ml

Darčeková sada Giorgio Armani Sie Set 100 ml obsahuje EDP a telové mlieko. Krásna sada môže byť zaujímavým darčekom pre ženy, ktoré majú rady kvetinové vône. Telové mlieko dodá pokožke jemnosť a nádhernú vôňu.Darujte ženám voňavý darček, ktorý ich zaručene poteší! 

EDP \u200b\u200b Giorgio Armani Sie (100 ml)


Je krásna a originálna vôňa v nežnom ružovom flakóne s výrazným čiernym uzáverom. Šik, zmyselná a nádherne intenzívna. Sie je novodobá cyprusová vôňa, ktorá vás bude po nanesení dlho sprevádzať a očarí vaše zmysly. Parfum Sie predstavuje kvetinovú vôňu s drevitým základom. Zmyselný nádych vanilky v kombinácii s čiernym ríbezľami a májovou ružou sa prelína sozjemnenými tónmi pačuli, pižma a prírodného dreva.

Giorgio Armani Sie je elegantná, romantická a jemná vôňa pre ženy, ktoré chcú byť samy sebou. Vôňa Sie vo vás vyvolá doposiaľ nepoznané emócie. Žena používajúca túto vôňu je slobodná a dokáže dať najavo svoju víziu. Predstavuje pokojnú silu ženskosti aj skutočnej odvahy byť stredobodom pozornosti. Vôňa bola uvedená na trh v roku 2013. Zahaľte sa do kvetinovo drevitej vône a očarujte muža!
Zloženie:  
Hlava: esencia čiernych ríbezlí, absolut vanilky, jazmín 
Srdce: kvapka pačuli, frézia, májová ruža, bergamot 
Základ: akord pižma, prírodné drevo

Telové mlieko Giorgio Armani Sie (100 ml)


Je jemný kozmetický prípravok, ktorý pokožku prevonia nádhernou vôňou s rovnakým zložením, ako má parfum Sie. Táto elegantná kvetinová vôňa má nádych vanilky a prírodného dreva. Prípravok pokožku zjemňuje, dodáva jej hydratáciu a zaisťuje prirodzenú pružnosť. Dlhodobo pokožku zvláčni a jedinečným spôsobom ju prevonia. Ľahká konzistencia mlieka sa dobrenanáša a ľahko sa do pokožky vstrebáva. Doprajte si skvelý relaxačný zážitok, ktorý budete radi opakovať!
Použitie:  
Nanášajte na pokožku celého tela a jemne vmasírujte. Ideálne je použitie na čistú pokožku po kúpeli. 
 



Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 175 ml
Kód:  KPFH371p
Produktové číslo:  3660732033157
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16