Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP

4,7 7 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP

Máte v úmysle zaobstarať si parfumovanú vodu, s ktorou zaručene urobíte dobrý dojem? GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP je originálna vôňa dokonalá pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je orientálna prímes, ktorej dominujú silné a hrejivé tóny. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda sa ujme predovšetkým počas slávnostných príležitostí alebo v chladnom zimnom období. GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP je originálne z Talianska.

Najdôležitejšie funkcie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP

  • Parfumovaná voda ideálna pre ženy
  • Hlavná vôňa: orientálna
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Sí Passione Red Maestro EdP: kvetinová
  • Pôvod v Taliansku

Informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI

V roku 1975 vznikla nová značka Armani pod vedením Giorgia Armaniho, ktorý náleží k najobľúbenejším a najúspešnejším talianskym módnym návrhárom. Vôňu Armani ocenia milovníci luxusných a extravagantných parfumov. Túto vôňu si zamilujete od prvého okamihu, keďže vám dá pocit voľnosti. S touto značkou sa spája okrem vône aj kvalitná kozmetika a módne oblečenie.

Kód:  KPFC1488nad
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07