Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI My Way EdP

30 ml
4,9 41 hodnotení
Variant
Garancia najlepšej ceny
64,90 €

GIORGIO ARMANI My Way EdP

Radi by ste mali parfumovanú vodu, ktorú si vaše okolie nebude môcť vynachváliť? GIORGIO ARMANI My Way EdP ponúka osobitú vôňu vhodnú pre ženy. Najvýraznejšou zložkou tejto parfumovanej vody je citrusová prímes, ktorá je pre svoje ľahké a svieže tóny ideálna na denné nosenie. Základ parfumovanej vody dopĺňa vedľajšia vôňa kvetov, ktorá sa nezaobíde bez arómy jazmínu, pomarančových kvetov, konvaliniek a ďalších. Táto parfumovaná voda príde vhod pri bežných aj veľmi aktívnych dňoch. GIORGIO ARMANI My Way EdP je pôvodom z Talianska.

Hlavné vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI My Way EdP

  • Parfumovaná voda venovaná ženám
  • Hlavnú vôňu tvorí citrusová
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI My Way EdP: kvetinová
  • Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska

Informácie o výrobcovi GIORGIO ARMANI

Zakladateľom značky Armani sa stal v roku 1975 Giorgio Armani, ktorý je zaraďovaný medzi najúspešnejších a najobľúbenejších talianskych módnych návrhárov. Nadčasová vôňa Armani sa vyznačuje kvalitou a miernou extravaganciou. Túto vôňu si zamilujete od prvého okamihu, keďže vám dá pocit voľnosti. S touto značkou je okrem vôní spojená aj ďalšia kozmetika a luxusné módne oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Citrusová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KPFC3212
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614272907652
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09