Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml

Variant
Objem
50 ml 100 ml
62,90 €

GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml

Túžite po parfumovanej vode, na ktorú sa vás budú všetci vypytovať? GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml disponuje osobitou vôňou vhodnou pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, v ktorej prípade sa vynímajú predovšetkým tóny fialky, ruží alebo jazmínu. Dôležitou súčasťou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa drevín, a teda jej ďalšou prednosťou je vôňa ružového, santalového či cédrového dreva. Táto parfumovaná voda príde vhod obzvlášť v letnom období. GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml pochádza z Talianska.

Zaujímavé funkcie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml

  • Parfumovaná voda s vôňou perfektnou pre ženy
  • Hlavná vôňa: kvetinová
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Light di Gioia EdP 50 ml: drevitá
  • Parfumovaná voda vznikla v Taliansku
  • Balenie disponuje objemom 50 ml

Ďalšie informácie o značke GIORGIO ARMANI

Značku Armani založil v roku 1975 Giorgio Armani, ktorý sa radí medzi najobľúbenejších a tiež najúspešnejších talianskych módny návrhárov. Vôňa Armani je známa svojou miernou extravaganciou a nadčasovosťou. Táto vôňa vám dá pocit, že ste sami sebou a stane sa vašou obľúbenou. Pod touto značkou nájdete aj kozmetiku a luxusné oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 50 ml
Kód:  KPFC2311
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614272284340
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07