Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml

Variant
Objem
50 ml 100 ml
Garancia najlepšej ceny
Zľavnené -20 %
79,90 € 99,90 €

GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml

Túžite po parfumovanej vode, ktorej vôňu si s vami bude vaše okolie spájať? GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml disponuje vôňou perfektnou pre ženy. Základným znakom tejto parfumovanej vody je kvetinová prímes, pre ktorú sú príznačné tóny fialky, jazmínu alebo ruží. Podstatnou zložkou parfumovanej vody je tiež vedľajšia vôňa ovocia, takže je s ňou spojená sladká aróma plodov ako jabĺk, marhúľ či čiernych ríbezlí. Táto parfumovaná voda vynikne aj v letnom období, aj počas bežného denného nosenia. GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml pochádza z Talianska.

Podstatné funkcie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml

  • Parfumovaná voda vhodná pre ženy
  • Hlavnú vôňu tvorí kvetinová
  • Vedľajšia vôňa GIORGIO ARMANI Emporio Armani In Love With You EdP 100 ml: ovocná
  • Táto parfumovaná voda pochádza z Talianska
  • Balenie s objemom 100 ml

Ďalšie informácie o značke GIORGIO ARMANI

So značkou Armani je od roku 1975 spojené meno Giorgia Armaniho, ktorého nájdete medzi najúspešnejšími a najobľúbenejšími talianskymi módnymi návrhármi. Nadčasová vôňa Armani sa vyznačuje kvalitou a miernou extravaganciou. Táto vôňa vám dodá pocit sviežosti a voľnosti. S touto značkou je okrem vôní spojená aj ďalšia kozmetika a luxusné módne oblečenie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFC2061
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614272225671
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19