Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Eau De Nuit EdT 100 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
82,90 €

GIORGIO ARMANI Eau De Nuit EdT 100 ml

Toaletná voda Giorgio Armani Eau de Nuit je rafinovaná elegantná vôňa pre pravých mužov. Táto originálna korenistá vôňa charakterizuje moderného a energického muža, ktorý sa nebojí byť stredobodom pozornosti krásnych žien.
Tvárou tohto luxusného parfumu sa stal britský huslista Charlie Siem a taliansky fotograf Francesco Carrozzini. Snúbia sa v ňom tóny ružového korenia a bergamotu, spolu so zmyselným muškátovým orieškom a kardamónom. Základné, dlhotrvajúci tóny tomuto parfumu udáva céder, spolu s jantárom a fazuľou Tonka.
Parfum Eau de Nuit nie je obyčajnou vôňou, je to jedinečný štýl a perfektný súlad medzi elegantnou vôňou a charizmou muža, ktorý ho nosí. Nechajte sa hýčkať luxusnou nevtieravou, ale napriek tomu úplne jedinečnou a uchvacujúcou vôňou od Armaniho!
Zloženie:
Hlava: bergamot, ružové korenie
Srdce: muškátový oriešok, heliotrop, kardamóm, iris
Základ: céder, jantár, fazuľa Tonka
Objem:
100 ml
 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 100 ml
Kód:  KPFG940
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605521695178
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14