Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GIORGIO ARMANI Code EdT

15 ml
4,9 40 hodnotení
26,90 €

GIORGIO ARMANI Code EdT

Toaletná voda Giorgio Armani Code je nádherná orientálne ladená vôňa pre mužov. Flakón má elegantný zoštíhlený valcovitý tvar v čiernej farbe. Inšpiráciu pri vymýšľaní tvaru flakóna nemuseli autori dlho hľadať, poslúžili im saténové výložky na Armaniho smokingu. Príjemná mužná vôňa bude skvelou voľbou pre elegantného moderného muža, ktorý dokáže spojiť eleganciu s módnymi trendmi.

Príjemné tóny cédrového dreva sa jemne prelínajú s hravou vôňou sladkej mandarínky a hrejivou vôňou anízu. Romantická ruža prepojila svoje tóny s olivovým kvetom a dlhotrvajúci základ ukrýva pikantnú vôňu pižma, semien tonky a jedinečné akordy gaiského dreva. Elegantná, svieža a jemne korenistá, to je vôňa Giorgio Armani Code. Zahaľte sa do mužnej vône a okúzľujte ženy nielen svojím vzhľadom!
Zloženie:
Hlava: cédrové drevo, mandarínka, aníz
Srdce: ruža, olivový kvet
Základ: pižmo, semená tonky, gaiské drevo
Objem:
30 ml

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 15 ml
Kód:  KPFC2641
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614271578617
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18