Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Code EdT Set 140 ml

4,0 2 hodnotení

GIORGIO ARMANI Code EdT Set 140 ml

Darčeková sada GIORGIO ARMANI Code EdT Set obsahuje toaletnú vodu 50 ml, sprchový gél 75 ml a EdT 15 ml. Táto jedinečná sada obsahuje kozmetické prípravky s nádhernou vôňou, ktoré potešia nejedného muža. Darujte sadu v štýlovom balení, ktorá poteší každého muža.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady GIORGIO ARMANI Code EdT Set

  • Pánska kozmetika GIORGIO ARMANI zaútočí na zmysly každej ženy
  • Sada obsahuje 2 flakóny toaletnej vody a sprchový gél
  • Príjemná kvetinová vôňa s ovocným podtónom sa nedá prehliadnuť
  • Kozmetické prípravky ARMANI Code v štýlovom boxe

EdT GIORGIO ARMANI Code (50 ml)

Toaletná voda Giorgio Armani Code je nádherná orientálne ladená vôňa pre mužov. Flakón má elegantný zoštíhlený valcovitý tvar v čiernej farbe. Inšpiráciu pri vymýšľaní tvaru flakónu nemuseli autori dlho hľadať, poslúžili im saténové výložky na Armaniho smokingu. Príjemná mužná vôňa bude skvelou voľbou pre elegantného moderného muža, ktorý dokáže spojiť eleganciu s módnymi trendmi.Príjemné tóny cédrového dreva sa jemne prelínajú s hravou vôňou sladkej mandarínky a hrejivou vôňou anízu. Romantická ruža prepojila svoje tóny s olivovým kvetom a dlhotrvajúci základ ukrýva pikantnú vôňu pižma, semená tonky a jedinečné akordy gaiského dreva. Elegantná, svieža a jemne korenistá, to je vôňa Giorgio Armani Code. Zahaľte sa do mužnej vône a okúzľujte ženy nielen svojím vzhľadom!

Hlava: cédrové drevo, mandarínka, aníz
Srdce: ruža, olivový kvet
Telo: pižmo, semená tonky, gaiské drevo

Zloženie:
Alcohol, aqua/water, parfum/fragrance, bht, linalool, geraniol, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, citral, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

EdT GIORGIO ARMANI Code (15 ml)

Zvodná vôňa pre mužov v praktickom flakóne s objemom 15 ml, ktorý s prehľadom uložíte do vrecka alebo príručnej tašky tak, aby ste ju mali vždy po ruke.

Zloženie:
Alcohol, aqua/water, parfum/fragrance, bht, linalool, geraniol, alpha-isomethyl ionone, coumarin, limonene, hydroxycitronellal, citronellol, citral, butylphenyl methylpropional, hexyl cinnamal.

Sprchový gél GIORGIO ARMANI Code (75 ml)

Štýlový sprchový gél pre mužov s orientálnou drevitou vôňou nadchne každého. Úvod do vône prináša bergamot v kombinácii s citrónom, srdce ovláda aníz a olivový kvet. Základ je z kože a tabaku.

Aplikácia:
Používajte pri každom kúpeli alebo sprchovaní. Rozotrite po tele, nechajte napeniť a potom dôkladne opláchnite vodou.

Zloženie:
Water, Paraffinum Liquidum, Antistatic Glycerin, Moisturizer, Ethylhexyl Palmitate, Fragrance, Synthetic ester, Emollient, Surfactant, Glyceryl Stearate, Emulsifier, Stearyl Alcohol, Cera microcristallina, Paraffin, Linalool, Geraniol, Carbomer, Alpha-isomethyl ionone, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Limonene,DisodiumEDTA.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Kód:  KPFC1506
Produktové číslo:  3614272299238
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13