Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Code EdT Sada 275 ml

5 1 hodnotení

GIORGIO ARMANI Code EdT Sada 275 ml

Pre zvodných mužov môžeme odporučiť darčekovú súpravu GIORGIO ARMANI Code EdT Set. V sade nájdete toaletnú vodu, dezodorant a sprchový gél. Toaletná voda Eau de Toilette funguje ako magnet, pritiahnite si do života všetko, o čo stojíte. Sada kozmetiky GIORGIO ARMANI Code EdT Set je vhodná pre moderných atraktívnych mužov. Nechá vyniknúť vašu charizmu a eleganciu. Na prvý pohľad si vás získa tajomná zafírová farba flakónu, ktorá je inšpirovaná tmavomodrým smokingom od Armaniho.

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady GIORGIO ARMANI Code EdT Set

  • Darčeková sada kozmetiky GIORGIO ARMANI Code EdT Set je určená mužom
  • Nájdete tu toaletnú vodu, sprchový gél a dezodorant
  • Pánska toaletná voda sa vyznačuje orientálnou a korenistou vôňou
  • EdT je vhodná najmä na slávnostné večierky
  • Dezodorant dopĺňa toaletnú vodu hravou a jednoduchou vôňou
  • Drevitú vôňu a šťavnatý bergamot prináša sprchový gél

Toaletné voda GIORGIO ARMANI Code EdT

Toaletná voda GIORGIO ARMANI Code EdT Set vás premení na neodolateľného zvodníka, ktorý očarí každú ženu. Eau de Toilette sa vyznačuje citrusovou a korenistou vôňou,  ktorá vás zahalí do tajomného rúška. Nejedna žena bude stáť o jej poodhalenie. Toaletnú vodu GIORGIO ARMANI Code EdT využijete najmä na slávnostné večierky. V úvode sa otvára bergamotom a citrónom. Svieže tóny prestupujú do kvetov olivovníka. V závere vône vás zahrejú zemité tóny guajakového dreva spolu so sladkou vôňou tonka fazule.

Hlava:
Citrón, bergamot

Srdce:
Guajakové drevo, kvet olivovníka, badián

Základ:
Tabak, koža, tonka fazuľa

Dezodorant GIORGIO ARMANI Code

S deodorantom GIORGIO ARMANI Code budete vždy neodolateľne voňať. Prináša jednoduchú a hravú vôňu, ktorá skvele dopĺňa toaletnú vodu GIORGIO ARMANI Code. Vaša pokožka v podpazuší bude prevoňaná citrusovými tónmi spolu s feniklom a olivovým kvetom. Zabráni zápachu a vy sa budete cítiť sebaisto po celý deň. Môžete sa tešiť na orientálnu a korenenú vôňu, ktorá vám poskytne pocit sviežosti po celý deň.

Sprchový gél GIORGIO ARMANI Code

Začnite deň so sprchovacím gélom GIORGIO ARMANI Code. Prevonia vás drevitou vôňou a šťavnatým bergamotom. Užite si pocit sviežosti po celý deň so sprchovým gélom GIORGIO ARMANI Code.

Obsah sady:
GIORGIO ARMANI Code EdT 125 ml
Dezodorant 75 ml
Sprchový gél 75 ml

Zloženie

EdT

ALCOHOL, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, BHT, LINALOOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, KUMARÍN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL (F. I. L. B29528/1). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Orientálna
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 275 ml
ALCOHOL, AQUA/WATER, PARFUM/FRAGRANCE, BHT, LINALOOL, GERANIOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, KUMARÍN, LIMONENE, HYDROXYCITRONELLAL, CITRONELLOL, CITRAL, HEXYL CINNAMAL (F. I. L. B29528/1). Za zloženie výrobku zodpovedá výrobca. Z dôvodu prípadných zmien odporúčame kontrolovať zloženie výrobku priamo na jeho obale.

'>
Kód:  KPFC3729
Produktové číslo:  3614273613712
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06