Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml

4,7 10 hodnotení

GIORGIO ARMANI Acqua di Gioia 100 ml

Darčeková súprava Giorgio Armani Acqua di Gioia obsahuje EDP Giorgio Armani Acqua di Gioia a Telové mlieko Giorgio Armani Acqua di Gioia. Príjemná svieža vôňa toaletnej vody spolu s telovým mliekom s rovnakou vôňou sú skvelým darčekom, ktorý celkom iste urobí radosť každej žene.
 

EDP Giorgio Armani Acqua di Gioia (100 ml)


Krásna svieža vôňa morských vĺn a letného vánku je pretkaná tónmi citrusových lístkov a ľadovo sviežimi tónmi zelenej mäty. Jemná vôňa jazmínu a zvodne hravá vôňa pivonky je doplnená jemne korenenou vôňou červeného korenia. Harmonizujúce tóny prírody prevonia virginský céder a kvapôčku sladkej vône dodá trstinový cukor.
Táto jemná, ale napriek tomu neprehliadnuteľná vôňa, je vďaka cedrovému základu dlhotrvajúca a tak sa jej prítomnosťou môžete tešiť po celý deň. Je vhodná pre moderné ženy, ktoré sú veľmi aktívne a majú rady vôňu čistoty, sviežosti a nespútanej prírody.
Táto vôňa vás môže sprevádzať v zamestnaní, pri športe, relaxácii alebo aj večer do spoločnosti. Zakaždým vás bude zahaľovať do zvodného závoja sviežosti a vy sa budete v jej prítomnosti cítiť báječne uvoľnená a sebavedomá. Doprajte si krásny pocit istoty a ženskej zvodnosti!
 
Zloženie:
Hlava: citrón, mäta
Srdce: jazmín, červené korenie, pivonka
Základ: virginský céder, cukor, labdanum
 

Telové mlieko Giorgio Armani Acqua di Gioia (75 ml)


Tento kozmetický prípravok je určený na ošetrenie a zjemnenie vašej pokožky. Po jeho použití bude pokožka vášho tela hebká, svieža a dokonale hydratovaná. Rovnaké zloženie voňavých tónov ako u toaletnej vody vašu pokožku na dlho a do hĺbky prevonia príjemnou nevtieravou sviežou vôňou.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Druh parfémov

Intenzita vône Parfumovaná voda (EdP)
Hlavný typ vône Kvetinová
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 175 ml
Kód:  KPFF883a
Produktové číslo:  3660732004010
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12