Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Pour Homme 75 ml

4,6 24 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
30,90 €

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Pour Homme 75 ml

Značka Giorgio Armani je vo svete módneho priemyslu skutočným pojmom a za viac ako tridsaťštyri rokov svojho pôsobenia si vyslúžila označenie veľvyslanca talianskej módy na celom svete. V roku 1982 Giorgio Armani prvýkrát predstavil svetu svoje parfumy, ktoré sú rovnako ako jeho móda, elegantné a neodolateľné.
Acqua di Gio sa nesie v morskom tóne. Vôňou sa vinie trvajúca a hlboká sviežosť mora, ktorá navodzuje nekonečnú letnú pohodu. Parfum je podčiarknutý drevitými tónmi, jazmínom a pačuli. Celá kompozícia je postavená na perfektnej harmónii sladkých a slaných tónov morskej vody a jemných nuáns pocitu slnečného tepla na odhalenej pokožke. Acqua di Gio je stvorená pre slobodného, divokého muža – je plná vetra, mora a slobody. Teraz ako dezodorant v podobe deosticku.
Objem:
75 ml

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Luxusné

Funkčnosť produktu

Funkčnosť produktu Dezodorant

Určenie

Určenie Pánske

Typ

Typ Tuhý

Vlastnosti

Špecifikácia Netoxické
Ďalšie vlastnosti Nezanecháva škvrny

Typ pokožky

Typ pokožky Na všetky typy pokožky
Typ pokožky Všetky typy

Vôňa

Vôňa Svieža

Objem

Objem 75 ml
Kód:  KPFA858
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3360372060734
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13