Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio pour Homme EdT Set 175 ml

86,90 €

GIORGIO ARMANI Acqua di Gio pour Homme EdT Set 175 ml

Giorgio Armani Set Acqua di Gio Pour Homme obsahuje EDT a Deostick. Značka Giorgio Armani je skutočným svetom v módnom priemysle av tridsiatich štyroch rokoch svojej práce získala vymenovanie talianskeho módneho veľvyslanca po celom svete. V roku 1982 Giorgio Armani prvýkrát predstavil svetu svoje parfumy, ktoré, rovnako ako jeho móda, sú elegantné a neodolateľné.Darčeková sada poteší všetkých mužov bez vekového rozdielu.
 

EDT Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme (100 ml)


Voda Acqua di Gio sa prenáša morským tónom. Vôňa je trvalá a hlboká sviežosť mora, ktorá vytvára nekonečný letný komfort. Tento parfum je podčiarknutý drevenými tónmi, jazmínom a patchouli. Celá kompozícia je postavená na perfektnej harmónii sladkých a slaných morských vodných tónov a jemných odtieňov pocitu slnečného tepla na holé koži. Acqua di Gio je vytvorený pre voľného, divokého človeka - plného vetra, mora a slobody.
Vôňa svetla s vodnými tónmi.
zloženie:
Hlava: vodné tóny, neroli, bergamot
Srdce: zelená mandarinka, bazalka, kvetinové tóny, jazmín
Základ: patchúli, céder, jantár, pižmo, paprika, vetiver

Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme Deostick (75 ml)


Tento kozmetický výrobok je určený pre čerstvé, voňavé vône, ktoré sa dajú ľahko odstrániť. Ráno posaďte čistú podpazuší a celý deň sa budete môcť spoliehať na skutočnosť, že nebudete obťažovať spotené oblečenie, zatiaľ čo oslníte sviežu a mužskú vôňu.Acqua di Gio nesie morský tón. Vôňa je trvalá a hlboká sviežosť mora, ktorá vytvára nekonečný letný komfort. Doprajte si osvieženie, že ženy vás budú milovať!
použitie:
Aplikujte každé ráno, a ak je to potrebné, pod podpaží.


 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 175 ml
Kód:  KPFE458a
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3605521895844
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08