Obnoviť stránku

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Eau de Parfum EdP Set 140 ml

Garancia najlepšej ceny
Novinka
106,19 €

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Eau de Parfum EdP Set 140 ml

Darčeková sada parfémov GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio Eau de Parfum EdP Set 140 ml
Girogio Armani

Giorgio Armani Acqua Di Gio EdP je ikonická vôňa pre mužov, ktorá oslavuje silu mora a harmóniu prírody. Ponúka intenzívnejšiu a hlbšiu arómu ako rovnomenná toaletná voda. Vôňa je svieža a zároveň elegantná, s kombináciou akordov citrusov, minerálov a drevitých tónov. Ideálna pre mužov, ktorí milujú prírodné krásy a modernú eleganciu.


Základné informácie
Typ vône: Citrusová, aromatická, vodná
Určenie: Pánska
Vonné zložky: Morské tóny, zelená mandarínka, levanduľa, šalvia, pelargónia, pačuli, vetiver

Zloženie parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP

hlava

HLAVA

morské tóny, zelená mandarínka
srdce

SRDCE

levanduľa, šalvia, pelargónia
telo

TELO

pačuli, vetiver

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP na každý deň

Zloženie vône Giorgio Armani Acqua di Gio Pour Homme je charakterizované sviežosťou citrusov a tónmi mora, ktoré evokujú pocit podmorskej hĺbky a čistoty. Táto ikonická vôňa je vhodná pre moderného gentlemana a je ideálna na každodenné nosenie.

GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP

Kľúčové vlastnosti parfumovanej vody GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP

  • Parfumovaná voda GIORGIO ARMANI Acqua di Gio EdP je ideálna pre mužov
  • Vôňa je charakteristická morskými tónmi
  • Vyznačuje sa citrusovou, aromatickou a vodnou vôňou
  • GIORGIO ARMANI Acqua Di Gio EdP je vhodná na každodenné nosenie
  • Obľúbili si ju moderní džentlmeni
  • Balenie obsahuje: EdP 125 ml, EdP 15 ml.

Stredomorské korene Giorgio Armani

Vrchné tóny Giorgio Armani Acqua di Gio otvárajú sviežosť citrusov a morskú atmosféru, s dominantnou pikantnou zelenou mandarínkou, ktorá symbolizuje stredomorské korene značky Giorgio Armani. Postupne sa vôňa vyvíja do aromatickej kompozície so šalviou, muškátovým orieškom, levanduľou a pelargóniou z Madagaskaru. V závere sa drevito hlboké tóny pačuli stávajú dominantnými, dodávajúce vôni silu a hĺbku.

Giorgio Armani chráni naše lesy

Giorgio Armani uvádza parfumovanú vodu Acqua di Gio ako symbol budúcnosti. Nielen oslavuje moderné hodnoty, ale tiež dbá na planétu. Fľaša parfumu je ekologicky šetrná, plniteľná a znižuje používanie plastov. Samotná vôňa je plná prírodných ingrediencií. Šalvia muškátová z Provence, špeciálne vyvinutá pre Giorgio Armani, je zbieraná udržateľným spôsobom, rovnako ako pačuli z Guatemaly podporované prostredníctvom programov solidarity, ktoré podporujú miestne komunity.

Giorgio Armani

Ak máte radi taliansky štýl a luxusné overené značky, GIORGIO ARMANI bude pre vás to pravé. Značka GIORGIO ARMANI si svoje prvotriedne hodnotenie získala luxusnou kozmetikou, ikonickými parfumami, módou aj módnymi doplnkami, skvostnými šperkami a hodinkami. Svoj príbeh značka GIORGIO ARMANI píše už od roku 1975, keď bola založená módnym návrhárom rovnakého mena. GIORGIO ARMANI patrí k najúspešnejším talianskym módnym návrhárom všetkých čias. Jeho kolekcie sa pýšia nadčasovosťou a vkusom. Každá žne vždy celosvetový úspech. Fascinujúca móda si žiada doplniť o neodolateľné vône a parfumovanú kozmetiku, ktorá je určená mužom aj ženám. Získajte štýl, jedinečnosť i sebavedomie s výrobkami GIORGIO ARMANI.

Zloženie

ALCOHOL • PARFUM / FRAGRANCE • AQUA / WATER / EAU • LIMONENE • LINALOOL • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • ALPHA-ISOMETHYL IONONE • CITRONELLOL • BENZYL SALICYLATE • GERANIOL • CITRAL L BENZOATE


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánske

Druh parfémov

Intenzita vône Toaletná voda (EdT)
Hlavný typ vône Aromatická
Krajina pôvodu Talianske

Objem

Objem 140 ml
Kód:  KPFG1076
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3614274109986
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11