Obnoviť stránku

GINO MILANO MWF17-190RG

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF17-190RG

Luxusná darčeková kolekcia GINO MILANO v podobe hodiniek, náramku a peňaženky pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti. GINO MILANO MWF17-190RG v ružovom vyhotovení obsahuje analógové hodinky s minerálnym sklíčkom, sekundovou ručičkou a priemerom ciferníka 34 mm. Poháňa ich batériový strojček Quartz a majú vyhotovenie Water Resistant. Náramok s priemerom 7 cm je z bižutérneho kovu. Koženková peňaženka je dlhá 11,5 cm. Súprava je určená na každodenné nosenie pre dievčatá a ženy bez rozdielu veku. Kolekcia pôsobí veľmi jemným aelegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Venujte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší.

Kľúčové vlastnosti darčekovej kolekcie GINO MILANO MWF17-190RG

  • Luxusné dámske hodinky s dizajnovým náramkom a peňaženkou
  • Darčeková súprava v ružovej variácii
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom a sekundovou ručičkou
  • Priemer ciferníka 34 mm
  • Náramok s priemerom 7 cm z bižutérneho kovu
  • Peňaženka z koženky s dĺžkou 11,5 cm
  • GINO MILANO MWF17-190RG je ideálnym darčekom pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie

Kvalitná výroba a precízne spracovanie

Táto kolekcia obsahuje dámske hodinky, ktoré dokonale dopĺňajú náramok a peňaženka. Hodinky, náramok i peňaženka sú farebne zladené a upútavajú väčšiu pozornosť. Nechajte sa unášať talianskou módou a venujte sebe i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky. Hodinky sú z bižutérneho kovu a majú oceľové viečko. Ozdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Analógové hodinky okrúhleho tvaru dodajú dáme jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn určite ocení každá ženská duša.

Pôvabný darček

Hodinky, náramok a peňaženka sú uložené v darčekovej škatuľke a dostanete ju úplne zadarmo. Táto súprava je určená ako pôvabný darček nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k sviatku, promócii, na Vianoce alebo len tak, z lásky. Nezabúdajte na nežné stvorenia a darujte im milý darček, ktorý ženám pripomenie, že ich máte radi.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 34 mm
Farba ciferníka Rúžová
Osadenie Sklenené kamienky

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Ružová
Materiál remienka Ostatné kovy

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant

Štýl a dizajn

Štýl Elegantné/spoločenské
Kód:  KHO12764
Produktové číslo:  3383430231464

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07