Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GINO MILANO MWF16-025b

4,5 7 hodnotení

GINO MILANO MWF16-025b

Trendová darčeková sada GINO MILANO MWF16-025b je krásnym darčekom pre každú ženu, ktorá dáva prednosť nadčasovej elegancii. V sade nájdete hodinky, náramok a náušnice, ktoré sú vyrobené z bižutérneho kovu. Dámske analógové hodinky vynikajú elegantným dizajnom zlatej farby. Ako nádherný šperk ozdobia vaše ruky a dokonale doladia outfit. Štýlový vzhľad hodiniek završuje žiarivo zlatý kovový remienok, ktorý je opatrený uzatvárateľnou sponou. Okrúhly ciferník je zasadený do kovového puzdra, pred poškodením ho chráni veľmi odolné minerálne sklíčko. Napájanie hodiniek je zaisťované pomocou batérie a spoľahlivého strojčeka Quartz. 

Kľúčové vlastnosti darčekovej sady GINO MILANO MWF16-025b

  • Darčeková sada obsahujúca dámske hodinky, náramok a náušnice
  • Elegantný dizajn žiarivo zlatej farby
  • Vyrobené z bižutérneho kovu
  • Veľmi odolné minerálne sklíčko
  • Spoľahlivý strojček značky Quartz
  • Vhodné najmä pre spoločenské a kultúrne akcie

Každodenný pomocník aj krásny módny doplnok

Luxusné hodinky skvele dopĺňajú náušnice a kovový náramok zlatej farby. Oba šperky sú ozdobené trblietavými sklenenými kamienkami. Originálny náramok predstavuje remienok so sponou, ktorý sa na vašom zápästí bude nádherne vynímať. Vďaka svojmu elegantnému vzhľadu sú šperky vhodné najmä pre spoločenské a kultúrne podujatia, ako je návšteva divadla alebo večerné posedenie s priateľmi. Hodinky, náramok a náušnice GINO MILANO MWF16-025b dostanete v originálnej darčekovej škatuľke so zrkadielkom, záručným listom a návodom na použitie.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Ciferník a displej

Priemer ciferníka 32 mm
Osadenie Sklenené kamienky

Strojček

Strojček Quartz

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť Water resistant

Typ šperku

Typ šperku Hodinky, Náramok, Náušnice, Darčeková súprava

Materiál

Materiál Všeobecný kov (bižutérny)
Kód:  KHO10768
Produktové číslo:  3383430221090

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13