Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

GINO MILANO MWF14-023

4,3 5 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF14-023

Luxusná darčeková sada GINO MILANO pre všetky štýlové a moderné ženy, ktoré chcú doviesť svoj outfit k dokonalosti! Je určená na každodenné nosenie dievčat a žien bez rozdielu veku. Komplet pôsobí veľmi jemným a elegantným dojmom a určite uchváti nejednu dámu. Kúpte mamičkám, manželkám, sestrám alebo dcéram originálny darček, ktorý ich poteší!

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné dámske hodinky s výmennými remienkami
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom
  • Ideálny darček pre všetky ženy i dievčatá
  • Precízne vyhotovenie
  • Kvalitná výroba

Súhra farebných tónov

Táto sada obsahuje dámske hodinky a výmenné remienky, ktoré si zladíte s vašou aktuálnou náladou. Hodinky s dizajnovými remienkami sú veľmi nevšedné a zaiste upútajú veľkú pozornosť. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky!

Precízne spracovanie

Hodinky majú pevný remienok a ľahko sa prispôsobia vašej ruke. Zdobne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru vám dodajú jemnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn iste ocení každá žena.

Perfektný darček

Hodinky aj remienky sú uložené v darčekovej škatuľke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto sada je určená ako prekrásny darček nielen na narodeniny, ale aj za študijné výsledky, na sviatok, promócie, Vianoce alebo len z lásky. Nezabúdajte na nežné pohlavia a darujte im krásny darček, ktorý ženám pripomenie, že ich máte radi!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámske

Puzdro

Farba puzdra Strieborná

Ciferník a displej

Farba ciferníka Strieborná
Osadenie Bez osadenia
Zobrazenie času Analógové
Sklíčko Minerálne
Tvar ciferníka Guľatý

Strojček

Strojček Quartz

Remienok

Farba ramienka Viac farieb
Materiál remienka Textil
Vymeniteľný remienok Áno

Funkcie

Hodinkové funkcie 12/24-hodinový formát

Štýl a dizajn

Štýl Elegantné/spoločenské
Kód:  KHO8799
Produktové číslo:  MWF14-023
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12