Obnoviť stránku

GINO MILANO MWF14-017

4,4 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GINO MILANO MWF14-017

Luxusná darčeková súprava GINO MILANO pre všetkých štýlových a moderných mužov, ktorí chcú vyladiť svoj outfit k dokonalosti! Je určená na každodenné nosenie a je vhodná pre všetky vekové kategórie. Komplet pôsobí veľmi elegantným dojmom a určite poteší každého, kto chce byť nevšedný! Kúpte svojim drahým polovičkám tento originálny darček!

Kľúčové vlastnosti

  • Luxusné pánske hodinky
  • Analógové hodinky s minerálnym sklom
  • Ideálny darček pre všetkých mužov
  • Precízne vyhotovenie
  • Kvalitná výroba

Krabička plná prekvapení

Táto sada obsahuje veľa užitočných vecí, ktoré páni zaručene ocenia. Okrem hodiniek tu nájdete luxusný vreckový nôž a tiež baterku. Celá súprava je farebne zladená a vďaka tomu upúta veľa pozornosti. Nechajte sa unášať talianskou módou a zaobstarajte vám i vašim blízkym tieto jedinečné hodinky!

Precízne spracovanie

Hodinky majú pevný čierny remienok, vyrobený z kože. Elegantne spracovaný ciferník je zakrytý trvanlivým minerálnym sklom a chráni hodinky pred menšími nárazmi. Tieto analógové hodinky okrúhleho tvaru dodajú svojmu majiteľovi mužnosť a luxusný vzhľad. Precízne vyhotovenie a moderný dizajn iste ocení každý gentleman!

Perfektný darček

Hodinky, baterka aj vreckový nôž sú uložené v darčekovej krabičke, ktorú dostanete úplne zadarmo. Táto sada je určená ako prekrásny darček nielen k narodeninám, ale aj za študijné výsledky, k sviatku, k promócii, k Vianociam alebo len z lásky. Nezabúdajte na svojich najbližších a darujte im krásny darček, ktorý im pripomenie, že ich máte radi!

 

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých

Určenie

Určenie Pánske

Puzdro

Farba puzdra Čierna
Materiál puzdra Oceľ

Ciferník a displej

Farba ciferníka Čierna
Osadenie Bez osadenia
Zobrazenie času Analógové
Sklíčko Minerálne
Tvar ciferníka Guľatý

Strojček

Strojček Quartz

Štýl a dizajn

Štýl Módne
Kód:  KHO8796
Produktové číslo:  MWF14-017
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07