Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GILLETTE Venus ComfortGlide Breeze + hlavica 1 ks

4,9 10 hodnotení
Super cena
9,10 € Ušetríte 0,49 €

GILLETTE Venus ComfortGlide Breeze + hlavica 1 ks

Užite si dokonale hladké nohy! Dámsky holiaci strojček GILLETTE Venus Comfortglide Breeze prináša hlavicu s tromi čepieľkami a integrovanými pásikmi gélu na holenie. Hlavica sa pružne prispôsobí každej krivke a zaistí úžasne jednoduché oholenie a to bez nutnosti využiť gél na holenie. Pásiky s gélom obsahujú ošetrujúce telové maslá a vašu pokožku prevoňajú sviežou vôňou frézie. Zabudnite na holiaci gél, tento moderný holiaci strojček GILLETTE Venus stačí iba namočiť a jednoducho oholiť vašu pokožku. Balenie navyše obsahuje 1 náhradnú hlavicu.

Kľúčové vlastnosti dámskeho holiaceho strojčeka Gillette Venus Comfortglide Breeze

  • 3 čepieľky perfektne kopírujúce krivky vášho tela
  • Dámsky holiaci strojček GILLETTE Venus Comfortglide Breeze má integrované pásiky s gélom na holenie
  • V jedinom ťahu nanesiete penu aj oholíte nežiaduce chĺpky
  • Jemná vôňa frézie poteší vaše zmysly
  • Balenie obsahuje navyše 1 náhradnú hlavicu k holiacemu strojčeku GILLETTE Venus Comfortglide Breeze

Obsah balenia:
1 dámsky holiaci strojček GILLETTE Venus Comfortglide Breeze
1 náhradná hlavica

Zloženie:
Lubrastrip: PEG-115M; PEG-7M; PEG-100; Silica; Aloe Barbadensis Leaf Juice; Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate; Tocopheryl Acetate; Tris (Di-T-Butyl) Phosphite; Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; BHT; Glycol
Gél Bar: Sodium Stearate; Propylene Glycol; Glycerín; Aqua; Sorbitol; Sodium Laureth Sulfate; Sodium Myristate; Squalane; Hydrogenated Vegetable Oil; Olea Europaea (Olive) Fruit Oil; Persea Gratissima (Avocado) Oil; Paraffinum Liquidum; Polyethylene; Polybutene; PEG-90M; PEG-45M; Lauryl Dimethicone/Polyglycerín-3 Crosspolymer; Garcinia Indica Seed Butter; Parfum; PEG-7M; Stearic Acid; Niacinamide; Panthenol; Myristic Acid; Alcohol Denat.; Sodium Chloride; Polyquaternium-10; Tris (Tetramethylhydroxypiperidinol) Citrate; Tetrasodium Etidronate; Pentasodium Pentetate; Linalool; Silica; Hexyl Cinnamal; Citronellol; Limonene; Benzyl Salicylate; Dipropylene Glycol; Amyl Cinnamal; Alpha Isomethyl Ionone; Sodium Citrate; BHT; Sodium Acetate; Tocopherol; Isopropyl Alcohol; CI 17200; CI 60730

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Dámsky

Počet čepelí

Počet čepelí 3

Počet kusov

Počet kusov 1 ks

Podľa radu

Podľa radu Gillette Venus ComfortGlide

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie Nie
Kód:  HOL228
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7702018886166

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14