Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GILLETTE Series After Shave 75 ml

5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,24 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 4,88 €/ks

GILLETTE Series After Shave 75 ml

Ak je vaša pokožka po holení podráždená, začervenaná a napnutá, je najvyšší čas sa poobzerať po náležitej starostlivosti. Pre tieto prípady je tu balzam po holení GILLETTE, ktorý sa o vašu pleť stará po celý deň. Balzam Series After Shave vašu čerstvo oholenú pokožku šetrne chráni pred všetkými druhmi podráždenia a hydratuje ju do hĺbky. Stavte na jednu z najobľúbenejších svetových značiek v oblasti pánskej hygieny a doprajte pomocou GILLETTE Series After Shave svojej citlivej pokožke tú najlepšiu starostlivosť. 

Prednosti balzamu po holení GILLETTE Series After Shave

  • Ľahké a nemastné zloženie
  • Citlivá celodenná ochrana
  • Obnovuje ochrannú hydratačnú vrstvu pleti
  • Jemná a svieža vôňa balzamu po holení
  • Zabraňuje vysušeniu a začervenaniu pokožky

Typ pleti:
Pre citlivú pleť. 

Použitie:
Po každom holení naneste malé množstvo balzamu na tvár a krk. Dôkladne vmasírujte do pokožky. 

Zloženie:
Aqua, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Glycerín, myristyl propionate, Paraffinum Liquidum, Phenoxyethanol, Parfum, Cetyl palmitate, Peg-30 Lanolín, Carbomer, Avena Sativa Kernel Flour, Metylparabén, Lecithin, Phospholipids, Propylparabén, Sodium Hydroxide, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool , Propylene Glycol Stearate, Polysorbate 20, Sorbitan laurate, Benzophenone-4, Citral, Trietanolamín, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene carboxaldehyde, Propylene Gycol laurate, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Butylphenyl Methylpropional, Coumarin, Evernia Prunastri Extract, Eugenol.

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 75 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálny

Typ

Typ Balzam po holení
Kód:  HOL220
Produktové číslo:  3014260284329

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07