Obnoviť stránku

GILLETTE Satin Care Sensitive 2× 200 ml

4,9 13 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GILLETTE Satin Care Sensitive 2× 200 ml

Dámsky gél na holenie spoločnosti Gillette s jemnou vôňou Satin Care Sensitive vám spríjemní každé holenie a postará sa o vždy dokonale hladkú pokožku. Jeho bohaté zloženie s prídavkom aloe vera poskytne až neuveriteľne príjemný sklz holiaceho strojčeka. Vytvára gélovú emulziu, ktorá zjemní chĺpky a znižuje trenie čepelí o pokožku. Tým predchádza nepríjemnému podráždeniu citlivej pokožky. Po oholení gélom Gillette budú vaše nohy saténovo hebké. Starajte sa o seba a nechajte sa rozmaznávať výrobkami Gillette.

    

Kľúčové vlastnosti gélu na holenie Gillette Satin Care Sensitive, 2× 200 ml

  • Gél na holenie Gillette Satin Care Sensitive pre príjemné holenie
  • Zaručí vám dokonale hladkú pokožku vďaka príjemnému sklzu holiaceho strojčeka
  • Gélová emulzia znižuje trenie čepelí o pokožku
  • Už žiadne porezanie
  • S prídavkom aloe vera
    

Objem:
2× 200 ml
Zloženie:
Water/Eau, Palmitic Acid, Trietanolamín, Stearic Acid, Isopentane, Glyceryl Oleate, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Fragrance/Parfum, PTFE, Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, PEG-90M, PEG-23M, Propylene Glycol, Hydrolyzed Silk, Yellow 5, Red 40
Aplikácia:
Namočte si pokožku do teplej vody na 2 – 3 minúty, potom aplikujte gél Gillette Satin Care Sensitive a môžete sa začať holiť. Po holení dôkladne opláchnite. Tým dosiahnete skutočne extra hladkú pokožku.


Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  HOL249
Produktové číslo:  7702018507016

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12