Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GILLETTE Mach3 Gel Extra comfort 200 ml

4,8 61 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,89 €

GILLETTE Mach3 Gel Extra comfort 200 ml

Pánsky gél na holenie od spoločnosti Gillette s upokojujúcimi účinkami. Obsahuje zvlhčujúce zložky starajúce sa o holením namáhanú pokožku, ktoré zároveň zabezpečujú hladký sklz holiaceho strojčeka. Gél pomáha chrániť pred podráždením pokožky, pálením, začervenaním, napätosťou, štiepaním a drobnými poraneniami. Starajte sa o seba a nechajte sa rozmaznávať výrobkami Gillette.

Upozornenie: Nádoba je pod tlakom. Nevystavujte slnečnému žiareniu. Vyprázdnenú nádobku nevhadzujte do ohňa. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nestriekajte do očí.

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Gél

Typ pleti

Typ pleti Normálny
Kód:  HOL038
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7702018290994

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13