Obnoviť stránku

GILLETTE Blue3 Sensitive 12 ks

4,7 23 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 balenie 11,90 €/balenie
Pri kúpe 2 balenie 10,76 €/balenie
Pri kúpe 3 a viac balenie 9,62 €/balenie

GILLETTE Blue3 Sensitive 12 ks

Pokiaľ patríte medzi skutočných mužov, ktorí nepreferujú mechanické holiace strojčeky a ste zástanca skôr kvalitnej starej školy, holiace strojčeky Gillette Blue3 Sensitive sú pre vás tou správnou voľbou. Snáď žiadneho muža nepoteší zle oholená pleť, a to už ani nehovorím o tom, keď vaša koža zostane po odstránení chĺpkov podráždená a plná nepríjemných červených boľačiek. Prelomová technológia vložených britiev holiacich strojčekov GILLETTE Blue3 zaistí, že budú jednoznačne dokonalo oholené aj neprístupné miesta na vašej tvári, ťažko dostupné miesta na krku a chĺpky priliehajúce na pokožke. Odborníci spoločnosti Gillette prinášajú tieto prelomové produkty, ktoré slúžia k maximálnej spokojnosti používateľov.    

Kľúčové vlastnosti holiacich strojčekov GILLETTE Blue3 Sensitive

  • Prelomová technológia vložených britiev zaistí perfektné oholenie všetkých fúzov
  • Britvy holiacich strojčekov Gillette Blue3 Sensitive sú tenšie a jemnejšie, takže vaša pokožka zostane hladká
  • Zvlhčujúci  pásik hydratuje a upokojuje kožu
  • Výhodné balenie holiacich strojčekov Gillette Blue3 Sensitive s 12 kusmi príjemné prekvapí cenou 

Výhody holiacich strojčekov Gillette Blue3 Sensitive

Pohotové holiace strojčeky Gillette Blue3 Sensitive disponujú tromi britvami, ktoré sa prispôsobia každému centimetru pokožky vašej tváre. Vylepšené britvy, ktoré sú teraz ešte tenšie a jemnejšie, zaisťujú dokonalé oholenie. Zvlhčujúci pásik holiacich strojčekov Gillette Blue3 Sensitive napustený hydratačnými zložkami vyvolá veľmi príjemný pocit po odstránení fúzov.

Holiace strojčeky Gillette Blue3 Sensitive holia ľahko a jemne

V prvom rade musíte pokožku navlhčiť a naniesť gél na holenie. Potom môžeme prejsť k odstráneniu fúzov holiacim strojčekom Gillette Blue3 Sensitive po smere rastu. Po dokonalom oholení stačí tvár už len natrieť upokojujúcim balzamom, a všetko je hotové.


Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov 12 ks

Počet čepelí

Počet čepelí 3
Kód:  HOL508
Produktové číslo:  7702018490646

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01