Obnoviť stránku

GILLETTE Blue3 8 ks

4,7 100 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
7,49 €

GILLETTE Blue3 8 ks

Ak patríte medzi skutočných mužov, ktorí nepreferujú mechanické holiace strojčeky a ste zástancom skôr kvalitnej starej školy, žiletky Gillette sú pre vás tou správnou voľbou. Snáď žiadneho muža nepoteší zle oholená pleť, nehovoriac o tom, keď vaša pokožka zostane po oholení podráždená a plná nepríjemných červených vriedkov. Prelomová technológia uloženia čepieľok zabezpečí, že budú úplne dokonale oholené aj neprístupné miesta vašej tváre, ťažko dostupné miesta krku a chĺpky priliehajúce k pokožke. Odborníci spoločnosti Gillette prinášajú tieto prelomové produkty, ktoré slúžia na zabezpečenie úplnej spokojnosti používateľa.

Kľúčové vlastnosti

  • Prelomová technológia uloženia čepieľok
  • Čepieľky sú tenšie a jemnejšie
  • Zvlhčujúci pásik hydratuje
  • Výmenné hlavice súčasťou balenia

Úplná dokonalosť

Pohotové holiace strojčeky Gillette Blue3 sú vybavené tromi čepieľkami, ktoré sa prispôsobia každému centimetru pokožky vašej tváre. Vylepšené čepieľky, ktoré sú teraz ešte tenšie a jemnejšie, zabezpečujú dokonalé oholenie. Zvlhčujúci pásik, ktorý je napustený hydratačnými zložkami, vyvolá veľmi príjemný pocit po odstránení chĺpkov. Súčasťou tohto balenia je celkovo 8 holiacich strojčekov, vďaka čomu nebudete musieť riešiť problém, kde dokúpiť váš obľúbený produkt.

Jednoduché použitie

Ako viete, opakovanie je matkou múdrosti. A inak to nie je ani pri holení tváre. V prvom rade musíte pokožku navlhčiť a naniesť gél na holenie. Potom môžete prejsť k odstráneniu chĺpkov v smere rastu. Po dokonalom oholení stačí tvár už len natrieť upokojujúcim balzamom, a je to.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pánsky
Využitie Tvár, Telo

Počet čepelí

Počet čepelí 3

Počet kusov

Počet kusov 8 ks

Podľa radu

Podľa radu Gillette Blue3
Kód:  HOL075
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  7702018489978

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02