Obnoviť stránku

GILETTE SkinGuard Set

5 2 hodnotení

GILETTE SkinGuard Set

Darčeková sada GILETTE SkinGuard Set poteší každého muža, ktorý sa o seba stará a dbá na upravený vzhľad. Obsahuje holiaci strojček, gél na holenie a háčik. Pánsky holiaci strojček Gillette SkinGuard Sensitive je špeciálne vyvinutý pre mužov s citlivou pokožkou. Dokonale hladkú pleť zaručujú čepele s unikátnou ochrannou technológiou SkinGuard, ktorá minimalizuje ťahanie a vytrhávanie a holí fúzy priamo pri pokožke, čím zabraňuje jej poraneniu. Prednosťou je tiež zvlhčovanie pred i za čepieľkami, vďaka čomu pokožku chladí a chráni pred podráždením. Pomocou zarovnávacej čepele na zadnej časti holiacej hlavice fúzy ľahko upravíte a dostanete sa aj do ťažko prístupných miest. Vďaka kompatibilnej rukoväti sa vám bude holiaci strojček v ruke veľmi dobre držať.

Kľúčové vlastnosti pánskej darčekovej sady GILETTE SkinGuard Set

  • Darčeková sada pre mužov GILETTE SkinGuard Set na rýchle a pohodlné oholenie
  • Pánsky holiaci strojček Gillette SkinGuard Sensitive pre citlivú pleť
  • Je vybavený čepeľami s unikátnou ochrannou technológiou SkinGuard
  • Zvlhčuje pred i za čepieľkami, pokožku tak chladí a zabraňuje podráždeniu
  • Vďaka zarovnávacej čepeli sa dostanete aj do ťažko prístupných miest
  • Kompatibilná rukoväť umožňuje jednoduché použitie
  • Pánsky gél na holenie Gillette SkinGuard Sensitive chráni citlivú pleť pred podráždením
  • Obsiahnuté aloe vera pokožku chladí a upokojuje
  • V sade dostanete praktický háčik na zavesenie holiaceho strojčeka SkinGuard Sensitive

Jedinečná starostlivosť o citlivú pleť pomocou pánskeho gélu na holenie Gillette SkinGuard Sensitive

Gél na holenie pre mužov Gillette SkinGuard Sensitive Shave Gel sa stará o citlivú mužskú pleť. Obsahuje aloe vera, ktoré pokožku počas holenia upokojuje, chladí a chráni pred podráždením. Dodáva jej pohodlie a komfort a zanecháva ju upokojenú a jemnú. Uľahčuje sklz strojčeka či žiletky po pokožke a tým zaisťuje hladké oholenie. Prípravok je vhodný pre citlivú pleť. Bol klinický testovaný a neobsahuje umelé farbivá a alkohol.

Obsah sady:

  • Pánsky holiaci strojček Gillette SkinGuard Sensitive
  • Háčik
  • Gél na holenie Gillette SkinGuard Sensitive

Zloženie britvy a čepele:
PEG-115M, PEG-7M, PEG-100, Silica, penta- Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, Vitis vinifera (Grape) Seed Oil, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Tris (Di-T-Butyl) Phosphite, BHT, Glycol
Zloženie gélu na holenie:
Aqua, Palmitic Acid, Triethanolamine, Isopentane, Glyceryl Oleate, Stearic Acid, Glycerin, Isobutane, Sorbitol, Hydroxyethylcellulose, Parfum, PEG-90M, Menthol, PEG-23M, Limonene, BHT, Glyceryl Acrylate/Acrylic Acid Copolymer, Phenoxyethanol, PVM/MA Copolymer, Silica, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Eucalyptus Globulus Leave Oil, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Lecithin, Ascorbyl Palmitate, Tocopherol, Hydrogenated Palm Glycerides Citrate


Kód:  VBAL453
Produktové číslo:  7702018549078

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14