Obnoviť stránku

GARNIER PureActive 3 in 1 Charcoal 150 ml

4,4 65 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,69 €

GARNIER PureActive 3 in 1 Charcoal 150 ml

Pleťová maska GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1 vo forme gélu ponúka univerzálne použitie pre problematickú mastnú pleť bojujúcu s čiernymi bodkami. O intenzívny čistiaci efekt a zníženie lesku pleti sa postará aktívne uhlie a výťažok z čučoriedky. Peelingová zložka obsahuje exfoliačné častice na uvoľnenie pórov a viditeľnú redukciu odolných čiernych bodiek. Dočistenie potom zaistí kyselina salicylová s antibakteriálnymi účinkami, ktorá odstráni zvyšné nečistoty.

Kľúčové vlastnosti Pleťovej masky GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1 150 ml

  • Čistiaca pleťová maska GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1
  • Kombinuje výhody umývacieho gélu, peelingu a masky
  • Pre problematickú mastnú pleť s upchatými pórmi
  • Obsahuje aktívne uhlie, exfoliačné častice a kyselinu salicylovú
  • Jemná gélová konzistencia
  • Dermatologicky testované

Maska GARNIER Skin Naturals s jemnou gélovou konzistenciou

Čistiaca pleťová maska GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1 má jemnú gélovú konzistenciu, ktorá sa na pleť príjemne nanáša. Obsahuje aktívne uhlie, exfoliačné častice a kyselinu salicylovú. Maska GARNIER je vhodná pre mastnú pleť s upchatými pórmi. 

Kombinuje výhody umývacieho gélu, peelingu a masky

Masku GARNIER Skin Naturals Pure Active 3 v 1 môžete využiť hneď 3 spôsobmi. Nemusíte si tak kupovať každý produkt zvlášť, maska zastane všetky 3 kombinácie nanášania. Kombinuje výhody umývacieho gélu, peelingu a masky. Aký spôsob si vyberiete, záleží len od vás. Vaša pleť bude krásne čistá a rozžiarená.

Ako správne používať GARNIER PureActive 3 in 1? 

Čistiaca maska: naneste na očistenú pleť, nechajte zaschnúť, potom opláchnite. Je možné používať 3-krát týždenne. 
Peeling: jemne vmasírujte na T-zónu cca počas 1 minúty, dôkladne opláchnite. Možno používať denne.
Čistiaci gél: naneste na vlhkú tvár, krúživými pohybmi vmasírujte a opláchnite. Je možné používať denne. 


Zloženie pleťovej masky GARNIER PureActive 3 in 1:

Aqua/water, Kaolin, Glycerin, Butylene glycol, Zea mays starch/corn starch, Decyl glucoside, Cl 77499/iron oxides, Perlite, Sodium laureth sulfate, PEG-7 glyceryl cocoate, Carrageenan, Charcoal powder, Citric acid, Phenoxyethanol, Polyglycerin-10, Polyglyceryl-10 myristate, Polyglyceryl-10stearate, Propylene glycol, Pumice, Salicylic acid, Sodium dehydroacetate, Sodium hydroxide, Sorbitol, Tetrasodium edta, Tocopherol, Vaccinium myrtillus fruit extract, Xanthan gum, Zinc gluconate, Parfum/fragrance.

Zloženie

AQUA / WATER, KAOLIN, GLYCERIN, ZEA MAYS STARCH / CORN STARCH, DECYL GLUCOSIDE, PERLITE, CI 77499 / IRON OXIDES, SODIUM LAURETH SULFATE, PEG-7 GLYCERYL COCOATE, PEG-30 DIPOLYHYDROXYSTEARATE, ZINC GLUCONATE, TRIDECETH-6, SODIUM HYDROXIDE, PUMICE, CHARCOAL POWDER, TETRASODIUM EDTA, CITRIC ACID, XANTHAN GUM, POLYGLYCERIN-10, POLYGLYCERYL-10 MYRISTATE, POLYGLYCERYL-10 STEARATE, ACRYLATES/C10-30 ALKYL ACRYLATE CROSSPOLYMER, SODIUM DEHYDROACETATE, SALICYLIC ACID PHENOXYETHANOL, PARFUM / FRAGRANCE (F.I.L B232956/2

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov
Oblasť použitia Tvár

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Účinok

Účinok Čistenie, Proti čiernym bodkám

Hmotnosť

Hmotnosť 210 g (0,21 kg)

Objem

Objem 150 ml
Kód:  PLK430
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600542084437
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07