Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

GARNIER Skin Naturals Essentials Sensitive 200 ml

4,8 27 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
5,29 €

GARNIER Skin Naturals Essentials Sensitive 200 ml

Upokojujúci odličovač 2 v 1 Garnier Skin Naturals Essentials Sensitive odstraňuje aj vodeodolný make-up. Je obohatený o výťažok z rastlín a pre-vitamín B5. Je dvojfázový, bez alkoholu, parfumácie a farbív. Preto je vhodný pre citlivú pleť. Kombinuje účinnosť olejovej fázy so sviežosťou vodnej fázy. Váš make-up odstráni v jednom jedinom kroku a nezanechá žiadne zvyšky. Pleť bude upokojená a jemná. 

Zloženie:

Aqua/water, CYCLOPENTASILOXANE, Isohexadecane, Izopropyl palmitate, Panthenol, Rosa centifolia/rosa centifolia flower water, Dipotassium phosphate, Poloxamér 184, Polyaminopropyl biguanidy, Potassium phosphate, Sodium chloride, CI 61565/green 6

Kľúčové vlastnosti

  • Odstráni aj vodeodolný make-up
  • Pre citlivú pleť
  • Bez parfumácie, alkoholu a farbív
  • Odličuje tvár aj oči
  • Po použití je pleť upokojená a jemná
  • Nezanecháva zvyšky make-upu
 

Zloženie

Aqua/water, Cyclopentasiloxane, Isohexadecane, Isopropyl palmitate, Panthenol, Rosa centifolia/rosa centifolia flower water, Dipotassium phosphate, Poloxamer 184, Polyaminopropyl biguanide, Potassium phosphate, Sodium chloride, CI 61565/green 6

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Typ

Typ produktu Dvojfázový (olejový) odličovač
Kód:  PLK242
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600540705129
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02