Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GARNIER Botanical Cleansing Gel Wash Normal Skin 200 ml

4,6 23 hodnotení
Super cena
4,49 € Ušetríte 0,41 €

GARNIER Botanical Cleansing Gel Wash Normal Skin 200 ml

Čistiaci penový gél Garnier Skin Naturals Essentials je perfektný pomocník na odstránenie nečistôt a zvyškov mejkapu z pleti. Obsahuje čistiace zložky, detoxikačný výťažok z hrozna a pro-vitamín B5. Po použití je pleť čistá, hebká a svieža a lepšie dýcha. Gél napeňte na mokrých dlaniach a jemne masírujte tvár. Väčší dôraz vyviňte na čelo, nos a bradu. Potom dôkladne opláchnite vodou a vychutnajte si dokonalú sviežosť pokožky. 

Zloženie:

Aqua/water, Sodium laureth sulfate, Coco-betaine, Sodium chloride, Glycerín, Benzyl salicylate, Citric acid, Disodium EDTA, Hamamelis virginiana water/witch hazel water, Limonene, Linalool, Mentha piperita extract/peppermint leaf extract, mentol, Panthenol, polyquaternium-7, PPG-5-ceteth-20, Salicylic acid, Sodium benzoate, Sodium hydroxide, Tocopheryl acetate, Vitis vinifera extract/grape fruit water, Parfum/fragrance

Kľúčové vlastnosti

  • Na odstránenie nečistôt a zvyškov mejkapu
  • Pre normálnu a suchú pleť
  • S detoxikačným výťažkom z hrozna
  • Čistiace zložky a pro-vitamín B5
  • Prináša čistotu, hebkosť a sviežosť
  • Pokožka môže lepšie dýchať
 

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Dekoratívne

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Normálna, Zmiešaná

Typ produktu

Typ produktu Gél
Typ mydla Tekuté

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi
Kód:  PLK246
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600540592804
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08