Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GARNIER MINI micelárna voda na citlivú pleť 100 ml

5 1 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,59 €

GARNIER MINI micelárna voda na citlivú pleť 100 ml

Zdá sa vám nemožné odlíčiť svoju pleť efektívne a bez trenia iba s jedným odličovacím tampónom? Micelárna voda GARNIER MINI ušetrí váš čas a obsahuje všetko v 1! Bez obáv ju môžete použiť aj na oči a pery. Účinné micely šetrne, napriek tomu perfektne odstránia všetok mejkap a nečistoty v jednom kroku a pleť zostane dokonale čistá a svieža bez vysušenia či mastného filmu. Vďaka praktickému cestovnému baleniu sa stane micelárna voda GARNIER MINI nepostrádateľným pomocníkom najmä na cestách a je vhodná aj do príručnej batožiny na palubu lietadla.

Hlavné prednosti micelárnej vody GARNIER MINI

  • Na to, mať odlíčenú a sviežu pleť, vám postačí len jeden odličovací tampón
  • Všetko v 1 balení – čistí, odstraňuje mejkap a obnovuje pokožku
  • Čistá a svieža pleť aj na cestách vďaka praktickému cestovnému baleniu
  • Vyvinutá špeciálne pre citlivú pleť
  • Nemusí sa oplachovať vodou
  • Zanechá pokožku bez mastného filmu a zabraňuje jej vysúšaniu
  • Micelárna voda GARNIER MINI perfektne odlíči tvár, oči aj pery
  • Jednoduché a rýchle odlíčenie bez dráždivého trenia
  • Účinné micely pôsobia na zachytenie nečistôt ako magnet

Aktívne látky:

  • Micely sú olejové makromolekuly, ktoré na seba po nanesení na pokožku okamžite naviažu všetky nečistoty a zvyšky mejkapu a uzamknú ich vo svojom strede. Na povrchu pleti však zanechávajú vodu, pokožka tak nestráca prirodzenú ochrannú vrstvu. Micely sú tiež dôležité pre schopnosť absorbovať vitamíny rozpustné v tukoch a zložité lipidy.

Použitie:
Aplikujte na tvár, oči a pery pomocou vatových tampónov na pleť. Jemnými ťahmi bez drhnutia vyčistite smerom od stredu von, dokiaľ nie je pokožka úplne bez nečistôt a mejkapu. Používajte každé ráno a večer. Vodu netreba oplachovať.

Zloženie:
AQUA/WATER, HEXYLENE GLYCOL, GLYCERIN, DISODIUM COCOAMPHODIACETATE, DISODIUM EDTA, POLOXAMER 184, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE FIL B162919/3

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 100 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá
Kód:  PLK414
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  3600542081351
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07