Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

GARNIER Fructis Banana Hair Food 390 ml

4,8 8 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Fructis Banana Hair Food 390 ml

GARNIER Fructis

Skoncujte s poškodenými a suchými vlasmi raz a navždy s GARNIER Fructis Banana Hair Food. Maska na vlasy Garnier Hair Food s prídavkom banánov a rastlinných olejov sa účinne a šetrne stará o vaše suché vlasy a navracia im pôvodnú vitalitu. GARNIER Fructis Banana obsahuje 98 % prírodných látok a je úplne bez obsahu parabénov, silikónu a umelých farbív. S maskou Hair Food spoznáte silu banánov na vlastných vlasoch a získate späť ich stratenú jemnosť a hebkosť.


Univerzálne použitie

  1. Kondicionér: naneste malé množstvo prípravku na mokré vlasy po použití šampónu po celej ich dĺžke a opláchnite.
  2. Maska: ak vaše vlasy potrebujú väčšie povzbudenie, naneste do nich po celej dĺžke malé množstvo masky, nechajte 3 minúty pôsobiť a opláchnite.
  3. Starostlivosť bez opláchnutia: pre starostlivosť bez opláchnutia naneste menšie množstvo do končekov vlhkých vlasov a nechajte pôsobiť.

Intenzívna hydratácia normálnych až suchých vlasov

Siahnite po poslednej novinke z rady Hair Food a doprajte vašim vlasom výdatnú výživu a regeneráciu. Prírodná starostlivosť s výťažkami z aloe vera a zmesi rastlinných olejov naplní vlasy novou životní silou, obnoví ich až po končeky a daruje im žiarivý lesk.

GARNIER Fructis

GARNIER Fructis

Hĺbková výživa pre suché vlasy

Vyživovacia banánová maska navráti suchým vlasom poddajnosť a oslní vás podmanivou vôňou banánov, citrusov, chutného ananásu aj zvodnej vanilky.


Viac hydratácie na dosiahnutie hebkých a lesklých vlasov

Lesklejšie a viac hydratované vlasy dosiahnete vďaka unikátnemu zloženiu, obohatenému o makadamiový olej. Zmysly si podmaní omamná vôňa orechov, doplnená o kvetinové a ovocné tóny.

GARNIER Fructis

GARNIER Fructis

Oslnivejšia žiarivosť farbených vlasov

Výťažok z goji oživí farbené vlasy a dodá im nebývalý lesk i vitalitu. Nadýchanú textúru masky doplňuje zmyselná vôňa kvetov a ľahký nádych Kustovnice čínskej.


Šetrná regenerácia poškodených vlasov

Extrakt z papáje, známej pre svoje oživujúce a regeneračné účinky, dodá vlasom jemnosť, pružnosť i žiarivý lesk. Dokáže si poradiť aj s rozštiepenými končekmi a vďaka kombinácii bielych pivoniek a lotosu jej vôni odolá málokto.

GARNIER Fructis

GARNIER Fructis

Benefity vlasových masiek Garnier Fructis

  • 98 % prírodných ingrediencií
  • Až 95 % biologicky odbúrateľné zloženie
  • Dermatologicky testované
  • Neobsahujú silikóny, parabény ani umelé farbivá
  • Vhodné pre vegánov
GARNIER Fructis

Zloženie:
Aqua, cetearyl alcohol, glycerin, isopropyl myristate, stearamidopropyl dimethylamine, butyrospermum parkii butter/shea butter, olea europaea oil/olive fruit oil, musa paradisiaca fruit juice/banana fruit juice, glycine soja oil/soybean oil, sodium hydroxide, helianthus annuus seed oil/sunflower seed oil, rosmarinus officinalis leaf extract/rosemary leaf extract, coco-caprylate/caprate, cocos nucifera oil/coconut oil, hydroxypropyl guar hydroxypropyltrimonium chloride, caprylyl glycol, citric acid, persea gratissima oil/avocado oil, lactic acid, tartaric acid, cetyl esters, tocopherol, potassium sorbate, sodium benzoate, salicylic acid, caramel, linalool, eugenol, coumarin, benzyl alcohol, parfum/fragrance, (f.i.l c213449/1).

Zloženie

1202537 H3 - ZLOŽKY: AQUA / VODA - CETEARYLALKOHOL - GLYCERÍN - IZOPROPYLMYRISTÁT - STEARAMIDOPROPYLDIMETILAMÍN - MASLO BUTYROSPERMUM PARKII / BAMBUCKÉ MASLO - OLEJ OLEA EUROPAEA / OLIVOVÝ OLEJ - ŠŤAVA Z PLODOV MUSA PARADISIACA / BANÁNOVÁ ŠŤAVA - OLEJ GLYCINE SOJA / SÓJOVÝ OLEJ - HYDROXID SODNÝ - OLEJ ZO SEMIEN HELIANTHUS ANNUUS / SLNEČNICOVÝ OLEJ - EXTRAKT Z LISTOV ROSMARINUS OFFICINALIS / ROZMARÍNOVÝ EXTRAKT - KOKOSOVÝ OLEJKAPRYLÁT/KAPRÁT - KOKOSOVÝ OLEJ / COCOS NUCIFERA OIL - HYDROXYPROPYLGUARHYDROXYPROPYLTRIMONIUM CHLORID - KAPRYLYL GLYKOL - KYSELINA CITRÓNOVÁ - OLEJ PERSEA GRATISSIMA / AVOKÁDOVÝ OLEJ - KYSELINA MLIEČNA - KYSELINA VÍNNA - CETYL ESTERY - TOKOFEROL - SORBAN DRASELNÝ - BENZOAN SODNÝ - KYSELINA SALICYLOVÁ - KARAMEL - LINALOOL - EUGENOL - KUMARÍN - BENZYLALKOHOL - PARFUM / VÔŇA (F. I. L. C213449/1).

Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre ženy, Pre mužov

Zloženie

Špecifické zloženie Bez parabénov, Bez silikónov, S prírodnými olejmi

Typ vlasov

Typ vlasov Poškodené, Suché

Objem

Objem 390 ml

Typ vlasovej výživy

Typ prípravku Oplachová

Typ

Typ Maska

Druh

Druh Ovocný
Kód:  VLS853
Produktové číslo:  3600542404464
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14