Obnoviť stránku

GARNIER Bio Lavandin 30 ml

Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

GARNIER Bio Lavandin 30 ml

Starajte sa o svoju pleť so silou rastlín, ktorá zanechá vašu tvár v dokonalom stave. Pleťový olej Garnier Bio Lavandin dodá vašej pokožke presne to, čo potrebuje. Zanechá ju hebkejšiu, pružnejšiu a dodá jej žiarivejší vzhľadRegeneračný olej sa rýchlo vstrebáva a nezanechá po sebe mastný film. Blahodarné účinky prináša unikátna receptúra obsahujúca organický levanduľový esenciálny olej, organický arganový olej a vitamín E. Vaša pleť bude dostatočne hydratovaná a vyživená, čím získa krásne zdravý vzhľad. Pleťový olej je vhodný pre všetky typy pleti.

Kľúčové vlastnosti pleťového oleja Garnier Bio Lavandin, 30 ml

  • Pleťový olej zanechá pokožku hebkejšiu a pružnejšiu
  • Bio olej dodá pleti žiarivejší vzhľad
  • Regeneračný olej pleť hydratuje a vyživuje
  • Olej obsahuje organický levanduľový esenciálny olej, organický arganový olej a vitamín E
  • Pleťový olej sa rýchlo vstrebáva
  • Bio Lavandin za sebou nezanecháva mastný film
  • Olej je vhodný pre všetky typy pleti

Aplikácia:
Používajte ráno alebo večer samostatne, nanesením pár kvapiek na očistenú tvár, krk a dekolt alebo zmiešaním 1 až 2 kvapiek s vaším levanduľovým krémom. Vyhnite sa okoliu očí.

Zloženie:
Caprylic/Capric Triglyceride, Olea Europaea Fruit Oil/Olive Fruit Oil, Simmondsia Chinensis Seed Oil/Jojoba Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Lavandula Hybddrida Oil, Camelina Sativa Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil/Sunflower Seed Oil, Citrid Acid, Tocopherol, Linalool, Geraniol, Limonene, Citronellol, Parfum/Fragrance

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Prírodné

Typ pleti

Typ pleti Citlivá

Účinok

Účinok Hydratačný, Vyživujúci, Rozjasňujúci

Objem

Objem 30 ml
Kód:  KSPL2392
Produktové číslo:  3600542196895
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18