Obnoviť stránku

GARNIER Ambre Solaire Resist Kids Mlieko na opaľovanie SPF 30+ 200 ml

GARNIER Ambre Solaire Resist Kids Mlieko na opaľovanie SPF 30+ 200 ml

Doprajte detskej pokožke kvalitnú ochranu pred slnkom a dokonalú hydratáciu s mliekom na opaľovanie od obľúbenej značky Garnier. Mlieko má ochranný faktor 30 a poskytuje tak silnú ochranu pred slnečným žiarením. Mlieko je obohatené o vitamín E, ktorý podporuje hydratáciu kože, a tiež o unikátnu formulu Mexoryl, ktorá chráni pred slnkom. Navyše odoláva piesku aj vode.  

Prečo zvoliť toto detské opaľovacie mlieko? 

  • Silná ochrana pred UVA a UVB žiarením
  • Ochranný faktor 30
  • S vitamínom E pre kvalitnú hydratáciu pokožky
  • Odolné pred vodou a pieskom

Zloženie: Aqua/Water, C12-15 Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Cyclopentasiloxane, Alcohol Denat., Isohexadecane, Octocrylene, Ethylhexyl Salicylate, Titanium Dioxide [Nano]/Titanium Dioxide, Propylene Glycol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, PEG-30 Dipolyhydroxystearate, Glycerin, Lauryl PEG/PPG-18/18 Methicone, Tocopherol, Dodecene, Ethylhexylglycerin, Triethanolamine, Silica, Poloxamer 407, Silica [Nano]/Silica, Dimethicone, Pentasodium Ethylenediamine Tetramethylene Phosphonate, Drometrizole Trisiloxane, Isostearyl Alcohol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Parfum/Fragrance (F.I.L. C171135/1).

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Ochranný faktor

Ochranný faktor 30 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Kód:  KSOP0254
Produktové číslo:  3600540304988
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11