Obnoviť stránku

GARNIER Ambre Solaire Mlieko na opaľovanie Sensitive SPF 50+ 200 ml

4,2 11 hodnotení

GARNIER Ambre Solaire Mlieko na opaľovanie Sensitive SPF 50+ 200 ml

Doprajte svojej pokožke kvalitnú ochranu pred slnkom s mliekom na opaľovanie od obľúbenej značky Garnier. Mlieko má ochranný faktor 50 a je tak určené na veľmi svetlú a citlivú pokožku. Je neparfumované a bez parabénov. Mlieko pri nanášaní nelepí a nezanecháva biele stopy.

Prečo zvoliť toto opaľovacie mlieko?

  • Na veľmi svetlú a citlivú pokožku
  • Ochranný faktor 50
  • Kvalitná ochrana pred slnkom
  • Bez parfumácie a parabénov
  • Nelepí a nezanecháva biele stopy

Zloženie: Aqua/Water, Hexylene Glycol, Glycerin, Alcohol Denat., Poloxamer 184, Polyaminopropyl Biguanide, Disodium Cocoamphodiacetate, Disodium EDTA.

Zloženie

885762 3 - INGREDIENTS: VODA/VODNÁ, ISOPROPYL palmitate, DENATUROVANÝ ALKOHOL.., BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, ETYLHEXYLSALICYLÁT, BIS-ETYLHEXYLOXYFENOL METOXYFENYL TRIAZIN, DIETYLAMINOHYDROXYBENZOYLHEXYLBENZOÁT, DIKAPRYLÉTER, GLYCERÍN, PROPANEDIOL, TITANIUM DIOXIDE [NANO] / TITANIUM DIOXIDE, ETYLHEXYL TRIAZÓN, OXIDIZED STARCH ACETATE, COPERNICIA CERIFERA CERA / CARNAUBA WAX, C12-22 ALKYL ACRYLATE/HYDROXYETHYL ACRYLATE COPOLYMER, TOKOFÉROL, HYDROXYACETOPHENONE, SODIUM BENZOATE, KYSELINA STEAROVÁ, TRIETANOLAMÍN, Trisodium ETHYLENEDIAMINE DISUCCINATE, XANTHAN GUM, DROMETRIZOLE TRISILOXANE, ŠŤAVA Z LISTOV ALOE BARBADENSIS, CAPRYLYL GLYCOL, AKRYLÁTOVÝ KOPOLYMÉR, TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID, AKRYLÁTY/C10-30 ALKYLAKRYLÁTOVÝ KRÍŽOVÝ POLYMÉR, CITRIC ACID, POTASSIUM SORBATE, ALUMINUM HYDROXIDE. (F. I. L Z282548/1).

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 200 ml

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Vlastnosti

Účinok Hydratačný, Hypoalergénny, Ochranný, Opaľovací

Problémy

Problémy Proti začervenaniu

Ochranný faktor

Ochranný faktor 50 SPF

Typ produktu

Fáza opaľovania Opaľovanie
Typ prípravku Mlieko
Rozsah Na tvár, Na telo

Určenie

Určenie Pre dospelých
Kód:  KSOP0253
Produktové číslo:  3600541271579
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08