Obnoviť stránku

Garmin vivoactive White s pulzomerom

Produkt je lokalizovaný pre SK

Garmin vivoactive White s pulzomerom

Všestranné, inteligentné a tenké GPS hodinky

Bystré GPS hodinky Garmin vivoactive HR sú nielen vynikajúcim pomocníkom pre dodržiavanie zdravého životného štýlu ale tiež tréningovým partnerom. Vďaka nim máte dokonalý prehľad o svojich celodenných energetických výdavkoch. Stanovíte si cieľový počet krokov na deň, sledujete skutočne prejdenú vzdialenosť a spálené kalórie, podľa čoho potom môžete efektívne upravovať svoj tréningový plán.

Pri dlhšej nečinnosti vás navyše hodinky motivujú k aktivite upozornením, že je na čase vstať a prejsť sa. Na webovom rozhraní Garmin Connect si ľahko prehliadnete podrobné vyhodnotenie svojho výkonu a ak chcete, porovnáte sa aj s ďalšími používateľmi.

Kľúčové vlastnosti

  • Monitor dennej aktivity motivuje k lepším výkonom
  • Veľmi citlivý GPS pre dokonalý prehľad o tréningu
  • Zásluhou výnimočne malej váhy a hrúbky sa nosí veľmi pohodlne
  • Športové profily pre beh, jazdu na bicykli, plávanie a najnovšie aj pre hranie golfu
  • Súčasťou balenia je ANT+ hrudný snímač srdcového tepu
  • Po synchronizácii s telefónom zobrazujú správy, emaily, zmeškané hovory atď.

Pomocník pre všetky bežné športy

Tenké telo, veľmi malá hmotnosť a vodoodolnosť robí z Garmin vívoactive HR Premium ideálne hodinky pre plavcov. Tých poteší aj funkcia automatického rozpoznania plaveckého štýlu a počítanie zaplávaných dĺžok bazéna. Zásluhou možnosti pripojiť snímač srdcového tepu, ktorý nie je súčasťou balenia, a vstavaného GPS ich však pri svojom tréningu ocenia všetci športovci. Pomocou nich totiž dokážu hodinky zaznamenať prekonanú vzdialenosť, rýchlosť a tempo vykonávanej aktivity, z čoho zároveň presne vypočítajú spálené kalórie. Po stiahnutí podkladov k viac ako 38 000 svetovým golfovým ihriskám zobrazujú aj vzdialenosť ku koncu, stredu a začiatku jamkoviska, merajú dĺžku odpalu a vedú individuálnu skórokartu.

Buďte vždy v obraze

Čerešničkou na torte je schopnosť synchronizovať sa s vašim telefónom cez Bluetooth. Farebný dotykový displej s vysokým rozlíšením a výbornou čitateľnosťou vám zobrazí rôzne upozornenia bez toho,aby ste museli vyťahovať svoj telefón z vrecka. Budete mať prehľad o zmeškaných hovoroch, dostanete upozornenie na prichádzajúce sms, email alebo na plánované stretnutia vo vašom kalendári.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 38 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia GPS
Senzory a hardvér Kompas, Akcelerometer

Funkcie

Výdrž a úložisko

Bežná výdrž batérie 10 h (0,42 d)
Kód:  SKG072c5
Produktové číslo:  010-01297-11
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07