Obnoviť stránku

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

5 8 hodnotení
Produkt je lokalizovaný pre SK
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Garmin Fenix 3 Silver Performer Bundle

Prvotriedne športové GPS hodinky

Jedinečné funkcie, pevná konštrukcia a detailné vyhotovenie dát robia z GPS hodiniek fenix 3 favorita všetkých športovcov, ktorí chcú trénovať s maximálnou efektivitou. Vďaka platforme Connect IQ, umožňujúcej prispôsobiť si nastavenia obrazoviek, widgetov a vyhodnocovania dát podľa vašich preferencií, sa hodia na použitie pri akomkoľvek športe.

Nemusíte sa obávať používať fenix 3 aj v extrémnych podmienkach. Oceľové telo chráni hardvérovú výbavu pred nárazmi, zároveň odolá tlaku zodpovedajúcemu 100 m stĺpcu vody. Cez svoju úctyhodnú pevnosť si zachovávajú výnimočne nízku váhu a kompaktné rozmery, takže sa nosia veľmi pohodlne a neprekážajú pri žiadnom pohybe. Vonkajšiemu použitiu je prispôsobený aj Chroma displej s vysokým rozlíšením, ktorý je perfektne čitateľný aj na priamom slnečnom svetle.

Kľúčové vlastnosti

  • Sledujte svoju výkonnosť, účinnosť cvičenia a potrebný čas na regeneráciu
  • Špeciálne funkcie na beh, plávanie, lyžovanie vám poskytnú dokonalý prehľad o tréningu
  • Vysoko citlivé senzory dodávajú presné dáta o vašej aktivite
  • Vďaka výnimočne nízkej váhe a hrúbke sa nosia veľmi pohodlne
  • Skvelý displej je čitateľný aj na priamom slnku
  • Vrátane hrudného snímača srdcového tepu
  • Po synchronizácii s telefónom zobrazujú správy, e-maily, zmeškané hovory atď.

Ideálny pomocník na inteligentný tréning

Fenix 3 je doslova nabitý funkciami pomáhajúcimi zlepšiť vašu výkonnosť. Medzi ne patrí napríklad zobrazenie hodnoty VO 2 max. Tá využíva dáta zo snímača tepu, ktorý je súčasťou balenia, a informácie o rýchlosti pohybu. Z týchto údajov potom vypočítava maximálnu spotrebu kyslíka za minútu, čo reflektuje celkovú kondíciu používateľa.

Podľa výslednej hodnoty VO 2 max. dokáže ďalšia funkcia, nazvaná Race Predictor, určiť ideálny čas, za ktorý by ste pri súčasnej výkonnosti mali napr. ubehnúť zvolenú trať. Priamo pre bežcov ponúka fenix 3 možnosť sledovať kadenciu, vertikálnu osciláciu a dĺžku kontaktu so zemou, čím pomáha zlepšiť techniku a dynamiku behu. Plavci môžu podobne sledovať počet záberov, tempo, odplávanú vzdialenosť atď. Po prepnutí do lyžiarskeho režimu uvidíte prejdenú vzdialenosť, zdolané prevýšenie, rýchlosť a počet uskutočnených zjazdov. Fenix 3 sa teda uplatní u každého športovca.

Príjemným bonusom je aj schopnosť odhadovať podľa podaného výkonu potrebný čas na regeneráciu, vďaka čomu si naplánujete cvičenie tak, aby bolo čo najefektívnejšie.

Zabudovaný výškomer, barometer a kompas zbierajú aktuálne dáta z terénu, ktoré okrem tréningových funkcií dokáže fenix 3 využiť aj na predpovedanie krátkodobého vývoja počasia, takže vás nikdy neprekvapí náhla búrka.

Buďte vždy v obraze

Čerešničkou na torte je schopnosť synchronizovať sa s vašim telefónom cez bluetooth. Fenix 3 vám tak zobrazí rôzne upozornenia, bez toho aby ste museli vyťahovať svoj telefón z vrecka. Budete mať prehľad o zmeškaných hovoroch, dostanete informácie o prichádzajúcej sms, e-maily alebo na plánované stretnutia vo vašom kalendári.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 70 g
Kód:  SKG070c5
Produktové číslo:  8588006380644
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02