Obnoviť stránku

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT

3,5 2 hodnotení
Super cena
9,89 €

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT

Ak ste si obľúbili dámske vône, potom by vám doma nemala chýbať toaletná voda Gabriela Sabatini. Dámska toaletná voda Gabriela Sabatini vám dodá príjemný pocit počas celého dňa. Kvetinové tóny sú ako náruč čerstvo natrhaných kvetov. Láska, túžba a vášeň sú silné emócie, ktoré vychádzajú z flakónu tohto jedinečného parfému. Svieža ovocná a šťavnatá vôňa sa hodí na leto pre energické a veselé povahy. Pristane športovým typom, ale je vhodná aj do práce. Siahnite po toaletnej vode Gabriela Sabatini, ktorá vás bude vyjadrovať vo vašej najpríťažlivejšej podobe.

Zásadné vlastnosti toaletnej vody GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT

  • Toaletná voda Gabriela Sabatini obsahuje predovšetkým dámske tóny vôní
  • Hlavnej zložke dominuje kvetinová prímes
  • S hlavnou zložkou je spojená aj vedľajšia ovocná prímes
  • Spoľahnite sa na vôňu argentínske toaletnej vody Gabriela Sabatini
  • Vyskúšajte túto vôňu pri rôznych príležitostiach

Toaletná voda Gabriela Sabatini prináša špecifickú vôňu

Začnite nový deň s toaletnou vodou Gabriela Sabatini. Hlavná kvetinová a vedľajšia ovocná vôňa vás pohltia svojou nevšednou kombináciou zvolených prísad. Vkusný flakón argentínske toaletnej vody Gabriela Sabatini podporí prirodzený návrat energie a zmyselnej túžby. Táto toaletná voda je pripravená sprevádzať vás v najrôznejších denných aj ročných obdobiach. Očaríte s ňou na pracovnom obede aj večierku.

Kód:  KPFC3686nad
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  KPFC3686nad

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12