Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FROSCH Tekuté mydlo Granátové jablko 500 ml

4,7 60 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
3,29 €

FROSCH Tekuté mydlo Granátové jablko 500 ml

Náhradná náplň Frosch EKO Tekuté mydlo Granátové jablko 

Doprajte svojej pokožke šetrné pohladenie tekutého mydla Frosch EKO s lahodnou vôňou granátového jablka. Náhradná náplň doplní výhodne vaše pôvodné balenie a ušetrí tak nielen vašu peňaženku, ale aj našu planétu. Toto prírodné tekuté mydlo sa hodí aj pre citlivú pokožku vďaka neutrálnemu pH 5,5. O perfektnú čistotu, jemnosť a hydratáciuvašichrúk sa aj pri častom používaní postará vyvážená receptúra s extraktom z granátového jablka. V tekutom mydle Frosch EKO nenájdete žiadne škodlivé chemické látky ako sú parabény, ropné deriváty, farbivá alebo EDTA. Prípravok je dermatologicky testovaný a potvrdzuje výbornú znášanlivosť aj u citlivejších jedincov. Frosch EKO tekuté mydlo Granátovéjablkoneobsahuje žiadne mikroplasty a je rýdzo vegánske. Recyklovateľný obal náhradnej náplne obsahuje menšie množstvo plastu ako zaobstaranie nového dávkovača.


Kľúčové vlastnosti náhradnej náplne tekutého mydla Frosch EKO Granátové jablko

  • Náhradná náplň tekutého mydla Frosch EKO pre perfektnú čistotu aj hydratáciu vašej pokožky aj pri častom používaní
  • Ekonomicky aj ekologicky výhodné balenie
  • Organická kvalita bez obsahu mikroplastov a škodlivých chemických látok, ako sú parabény a farbivá
  • Neutrálne pH 5,5 tekutého mydla Frosch EKO Granátové jablko dovoľuje prípravok používať aj jedincom s citlivejšou pokožkou
  • Výrobok je vegánsky
  • Obsahuje iba prírodné zloženie s výťažkami z aloe vera, ktoré zanechá lahodnú vôňu a perfektne hydratovanú pokožku
  • Balenie je zo 100 % recyklátu a ďalej recyklovateľné

Prečo si vybrať výrobky Frosch? 

  • Vašej pokožke, pľúcam a celkovému zdraviu určite prospeje domácnosť bez zbytočných toxínov.
  • Namiesto chémie a pachu dezinfekcie si budete užívať príjemnú vôňu granátového jablka. 
  • S jemnou hypoalergénnou starostlivosťou vďaka prírodným zložkám tekutého mydla Frosch EKO sa vaša pokožka bude mať ako v bavlnke.
  • Výrobky Frosch sú tiež zodpovedné k životnému prostrediu a ich používaním sami prispievate k blahu našej planéty.
  • Viac ako 30 rokov skúseností a celosvetová popularita našich výrobkov sú zárukou vašej spokojnosti.

Certifikáty

 Frosch má ekologický prístup od továrne až po kanceláriu

Najvyšších ekologických štandardov sa značka Frosch drží pri výrobe všetkých svojich produktov. Vďaka tomu sa môže pýšiť certifikáciou EMAS, ktorú už vyše 11 rokov úspešne obhajuje. Vo výrobnom procese, ktorý prebieha v modernej továrni, sa využívajú obnoviteľné (veterné, solárne, geotermálne) a prírodné zdroje energie. K vode je tu prístup priamo z vlastnejstudne,tá sa následne spracováva v špecializovanom Vodnom centre a po prečistení sa vypúšťa späť do rieky Rýn. Navyše sa energia a teplo, ktoré sa vyprodukuje počas výrobného procesu, využíva aj na prevádzku kancelárskej budovy a sídla výrobcu. To získalo roku 2012 najvyšší certifikát ekologického staviteľstva LEED Platinum. K tomu všetkému používa Frosch rastlinné zdrojepestované vEurópe namiesto toho, aby ich nechal dovážať z tropických oblastí, ako sa často pri iných značkách stáva.


Šetrnosť k prírode na prvom mieste

Spoľahlivý účinok produktov, hypoalergénna šetrnosť k vašej pokožke a v neposlednom rade aj k životnému prostrediu, všetky tieto kvality vám zaručia výrobky so zelenou žabkou na etikete. Obsah všetkých Frosch prostriedkov nezanecháva žiadnu negatívnu ekologickú stopu. Dôraz je kladený predovšetkým na biologickú odbúrateľnosť. Frosch prostriedky môžete používať ajvdomácich čističkách. Ani od obalov nečakajte nič iné, než 100 % recyklovateľnosť a samotný pôvod z recyklovaných materiálov. Vhadzujte ich teda prosím do triedeného odpadu a pomôžte zachraňovať našu planétu spoločnými silami obmedzením vytvárania plastového odpadu.


Zloženie

Aqua, Sodium laureth sulfate, Glycerín, Sodium chloride, Kokamidopropyl betaín, Glyceryl oleate, Coco-glucoside, ovocný extrakt punica granatum, kyselina citrónová, Butylene glycol, Kyselina salicilová, Benzoát sodný, Styrén/Akrylát kopolymér, Parfum, CI 14720, CI 15985

Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Vegan

Objem

Objem 500 ml

Typ

Konzistencia Tekuté mydlo
Typ mydla Glycerínové

Určenie

Určenie Unisex

Vlastnosti

Účinok Čistiaci
Špecifikácia Bez chémie, Dermo, Ekologické, Vegánske

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Všetky typy

Zloženie

Špecifické zloženie Bez farbív, Bez parabénov, S neutrálnym pH
Kód:  MYD092
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4009175957184
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08