Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FRIEDRICH LEDERWAREN 26450-8

Príslušenstvo k tovaru

FRIEDRICH LEDERWAREN 26450-8

Značka Friedrich Lederwaren predstavuje pôvodnú a luxusnú nemeckú kvalitu. Svetovo preslávená značka má perfektný dizajn a zmysel pre detail. Na výrobu sa používajú len tie najlepšie syntetické a prírodné materiály. Každý produkt s logom Friedrich Lederwaren je originálne dielo, ktoré sa zamilujete.

Šperkovnice Friedrich Lederwaren sú systematicky rozčlenené pre vaše maximálne pohodlie. Prakticky celý vnútorný priestor je možné na plno využiť. Nápadité otváranie šperkovníc zaujme a poteší každý deň. Pestrá paleta krabičiek Friedrich Lederwaren uspokojí priania každého zákazníka. Súčasťou balenia je aj praktická špeciálna handrička na čistenie šperkov s rozmermi 14 × 7 cm.
Friedrich Lederwaren 26450-8 je kožená šperkovnica v decentnej farbe. Poloautomatické otváranie si - rovnako ako vnútornú organizáciu priestoru - úplne zamilujete.

Parametre a špecifikácie:

Model:
Cordoba

Materiál:
koža

Rozmery:
15,5 × 13 × 11,5 cm

Farba:
béžová

Príslušenstvo:
špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 × 7 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Koža

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP3015
Produktové číslo:  4010878163789

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17