Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 26450-4

103,90 €

FRIEDRICH LEDERWAREN 26450-4

S luxusnou šperkovnicou Friedrich Lederwaren budú vaše poklady vždy v úplnom bezpečí. Uložte si svoje cennosti a majte o nich vždy dokonalý prehľad. Šperkovnica je vyrobená zo žiarivo červenej syntetickej kože. Navrchu má praktické pútko pre prípadné prenášanie. Zapína sa kovovou prackou. Nestarnúci klasický dizajn urobí dojem na každú ženu či dievča, ktoré chce mať vo svojich šperkoch poriadok.

Kľúčové vlastnosti

  • Klasické vyhotovenie pôsobí neobyčajne elegantne
  • Poloautomatická výsuvná priehradka
  • Kvalitný a príjemný materiál
  • Vo vnútri je umiestnené zrkadlo
  • Vhodná ako jedinečný darček

Výsuvná priehradka na každý klenot

Po otvorení veka šperkovnice sa vám odkryjú tri priestranné zásuvky, kam môžete umiestniť všetky svoje šperky. Úplne hore sa nachádzajú aj vankúšiky na prstienky. Druhé poschodie je schované pod prvým a obsahuje dve hlboké priehradky. Spodná zásuvka funguje na princípe vysúvacieho šuplíka a je prístupná aj pri zatvorenej šperkovnici. Na spodnej strane veka nájdete zrkadlo na kontrolu vášho finálneho vzhľadu. Celý vnútrajšok je potiahnutý hebkou látkou tmavohnedej farby, ktorá chráni šperky pred poškrabaním.

Rozmery:
15,5 × 13 × 11,5 cm

Farba:
Červená/tmavohnedá

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica

Farba

Farba Červená
Kód:  SP6145
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4010878166773
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11