Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 26391-4

Príslušenstvo k tovaru

FRIEDRICH LEDERWAREN 26391-4

Značka Friedrich Lederwaren predstavuje pôvodnú a luxusnú nemeckú kvalitu . Svetovo preslávená značka má perfektný dizajn a zmysel pre detail. Na ich výrobu sa používajú len tie najlepšie syntetické a prírodné materiály. Každý produkt s logom Friedrich Lederwaren je originálnym dielom, ktorý sa zamilujete.

Šperkovnice Friedrich Lederwaren sú systematicky rozdelené pre maximálne pohodlie . Prakticky je možné plne využiť celý vnútorný priestor. Nápadité otvorenie klenotníckych krabičiek bude každý deň potešovať a potešovať. Rozmanitá paleta krabičiek Friedrich Lederwaren uspokojí každú požiadavku zákazníka. K dispozícii je aj špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 x 7 cm. 

Friedrich Lederwaren 26391-4 je vyrobený z pravých kože. Klenotníctvo ponúka štyri poschodia pre šperky a hodinky. K dispozícii sú tiež otváracie háčiky pre ďalšie skladovanie, ako sú reťaze.

Parametre a špecifikácie:

Model:
Cordoba

materiál:
koža

Rozmery:
26 x 18,5 x 23 cm

farba:
red

príslušenstvo:
špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 x 7 cm

Parametre a špecifikácia

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP3013
Produktové číslo:  4010878166735

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09