Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 26126-5

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FRIEDRICH LEDERWAREN 26126-5

Hľadáte systém ako uložiť prehľadne svoje hodinky? Vyskúšajte kazetu na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN. Do kazety sa zmestí až 6 hodiniek, každé budú mať svoje miesto. Navyše sú účelne rozmiestnené tak, aby sa hodinky navzájom nedotýkali. Kazeta je vyrobená z pravej hovädzej kože s priehľadným vekom. Kazeta FRIEDRICH LEDERWAREN je vhodná pre každého muža s prirodzenou eleganciou.

Kľúčové vlastnosti kazety na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN 26126-5

  • Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN z pravej hovädzej kože
  • S priehľadným vekom
  • Priestor až pre 6 hodiniek
  • Veko je spojené so spodnou časťou kazety
  • Každé hodinky majú svoj vlastný box
  • Kazeta FRIEDRICH LEDERWAREN je elegantná a praktická

Dokonalý prehľad

Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN vás na prvý pohľad zaujme svojou eleganciou. Vonkajšia časť je vyrobená z pravej hovädzej kože. Pre dokonalý prehľad má kazeta priehľadné veko, cez ktoré je vidieť usporiadanie hodiniek, bez toho aby ste kazetu museli otvárať.

FRIEDRICH LEDERWAREN vsádza na eleganciu a praktickosť

Kazeta na hodinky FRIEDRICH LEDERWAREN je nielen elegantná, ale aj praktická. Veko je spojené so spodnou časťou, aby pri otvorení držalo na svojom mieste a neprepadávalo dozadu. Vnútorná časť je rozdelená na samostatné boxy, tak všetky hodinky budú vždy na svojom mieste. Každé hodinky možno vybrať z kazety na pripravenom podklade.

Rozmery celej kazety:
18 × 18 × 8,5 cm

Rozmery jednotlivých priehradiek:
5,5 × 7 × 3 cm

Kód:  SP8902
Produktové číslo:  4010878180946

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16