Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-34

5 3 hodnotení
66,16 €

FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-34

Luxusná šperkovnica FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-34 tmavo-hnedej farby je nádherným darčekom pre každú ženu. Skvele slúži pre uschovanie šperkov, hodiniek a ďalších klenotov, ktoré tak budú prehľadne usporiadané, bezpečne uložené a zároveň chránené pred poškodením. Štvorposchodová šperkovnica v tvare kufríku ponúka tri šuplíky a horné poschodie pre šperky, ktoré nosíte najčastejšie. Na vnútornej strane veka sa nachádza praktické zabudované zrkadielko. Vďaka rúčke na hornej strane veka sa vám bude pohodlne prenášať a môžete si ju tak vziať so sebou aj na cesty.

Kľúčové vlastnosti šperkovnice FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-34 tmavo-hnedej farby

  • Štvorposchodová šperkovnica v tvare kufríku
  • Zo syntetickej tmavo-hnedej kože ozdobené kajmaným vzorom
  • Prehľadné a bezpečné uschovanie šperkov
  • Tri šuplíky a horné poschodie
  • Praktické zabudované zrkadielko
  • Uzamykateľné veko

Skvelý pomocník pre bezpečné uloženie vašich klenotov

Vrchná časť šperkovnice je vyrobená zo tmavo-hnedej syntetickej kože ozdobenej kajmaným vzorom, vo vnútri sa nachádza príjemný velúr pastelovo-béžovej farby. Veľkou vymoženosťou je, že môžete šperkovnicu uzamknúť, vďaka čomu máte vaše cennosti uschované ako v trezore. Chráňte svoje poklady a uložte ich do tejto krásnej šperkovnice FRIEDRICH LEDERWAREN 23254-34, ktorá je symbolom elegancie a luxusu.
Doplňujúce informácie:
Rozmery:

20,5 × 15 × 16 cm
Farba:
Tmavo-hnedá, béžová

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 4
Počet zásuviek 3

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica

Farba

Farba Čierna
Kód:  KHO11599
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4010878181714

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17