Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 23252-13

Príslušenstvo k tovaru

FRIEDRICH LEDERWAREN 23252-13

Luxusná bronzovo-sivá šperkovnica urobí radosť všetkým, ktorí si potrpia na eleganciu. Na jej povrchu vystupuje bohatý krokodílí vzor. Zatvorená šperkovnica vyzerá ako malý kufrík s uchom. Dá sa uzamknúť malou striebornou prackou. Po odklopení veka na jeho vnútornej strane nájdete veľké zrkadlo. Pre ukladanie šperkov slúžia štyri poschodia. O svojich šperkoch tak budete mať vždy dokonalý prehľad.

Kľúčové vlastnosti

  • Kvalitný a príjemný materiál
  • Vnútro je vyrobené z velúru
  • Štyri poschodia ponúknu dostatok priestoru
  • Vankúšik na prstienky je dostatočne veľký
  • Šperkovnica sa dá uzamknúť
  • Pekný krokodílí vzor na povrchu

Štvorposchodová šperkovnica

Na výrobu šperkovnice bola použitá syntetická koža. Vnútro je vyrobené z príjemného béžového velúru. Prvé poschodie je prístupné hneď po odklopení veka a je rozdelené na dve polovice. Tiež sa tu nachádzajú vankúšiky na uloženie prstienkov. Ďalšie tri poschodia sú zložené z vysúvacích šuplíkov, ktoré medzi sebou možno rôzne presúvať. Jeden z nich je uprostred rozdelený. Šperkovnica zaručuje dokonalý poriadok v šperkoch a ich dôslednú ochranu.

Rozmery:
20,5 × 15 × 16 cm

Farba:
Bronzová/sivá

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 4
Počet zásuviek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP6161
Produktové číslo:  4010878179308

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12