Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-2

4,8 5 hodnotení
88,68 €

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-2

Značka Friedrich Lederwaren predstavuje pôvodnú a luxusnú nemeckú kvalitu. Svetovo preslávená značka má perfektný dizajn a zmysel pre detail. Na ich výrobu sa používajú len tie najlepšie syntetické a prírodné materiály. Každý produkt s logom Friedrich Lederwaren je originálnym dielom, ktorý si zamilujete.

Šperkovnice Friedrich Lederwaren sú systematicky rozdelené pre maximálne pohodlie. Prakticky je možné plne využiť celý vnútorný priestor. Nápadité otvorenie klenotníckych krabičiek bude každý deň potešovať a potešovať. Rozmanitá paleta krabičiek Friedrich Lederwaren uspokojí každú požiadavku zákazníka. K dispozícii je aj špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 × 7 cm. 

Friedrich Lederwaren 23231-2 je veľmi pekný kus syntetickej kože. Štyri poschodia ponúkajú veľkorysý vnútorný priestor a skvelú príležitosť usporiadať šperky presne tak, ako si predstavujete. K dispozícii je tiež vnútorné zrkadlo.

Parametre a špecifikácia:

Model:
Classico

Materiál:
Syntetický

Rozmery:
24 × 15 × 16 cm

Farba:
Čierna

Príslušenstvo:
Špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 × 7 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 4
Počet zásuviek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica

Farba

Farba Čierna
Kód:  SP3030
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4010878164694

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11