Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-1

4,8 5 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
72,90 €

FRIEDRICH LEDERWAREN 23231-1

Značka Friedrich Lederwaren predstavuje pôvodnú a luxusnú nemeckú kvalitu. Svetovo preslávená značka má perfektný dizajn a zmysel pre detail. Na ich výrobu sa používajú len tie najlepšie syntetické a prírodné materiály. Každý produkt s logom Friedrich Lederwaren je originálnym dielom, ktoré sa zamilujete.

Šperkovnice Friedrich Lederwaren sú systematicky rozčlenené pre vaše maximálne pohodlie. Prakticky celý vnútorný priestor je možné na plno využiť. Nápadité otváranie šperkovníc zaujme a poteší každý deň. Pestrá paleta krabičiek Friedrich Lederwaren uspokojí priania každého zákazníka. Súčasťou balenia je aj praktická špeciálna handrička na čistenie šperkov s rozmermi 14 × 7 cm.

Friedrich Lederwaren 23231-1 je veľmi pekná šperkovnica zo syntetickej kože. Štyri poschodia poskytujú veľkorysý vnútorný priestor a skvelú možnosť organizácie šperkov presne podľa vašich predstáv. Nechýba ani vnútorné zrkadlo.

Parametre a špecifikácie:

Model:
Classico

Materiál:
syntetika

Rozmery:
24 × 15 × 16 cm

Farba:
vínová

Príslušenstvo:
špeciálna tkanina na čistenie šperkov 14 × 7 cm

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 4
Počet zásuviek 7

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica

Farba

Farba Hnedá
Kód:  SP3029
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4010878164700

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09