Obnoviť stránku

FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-5

Príslušenstvo k tovaru

FRIEDRICH LEDERWAREN 20097-5

Krásna rozprávka s jemnou potlačou bude zdobiť dievčenskú alebo dámsku izbu. Na vonkajšom obvode sa usadili roztomilé sovičky, aby pozorne strážili obsah. Šperkovnica je vyrobená zo syntetickej kože. Vnútri nájdete praktické zrkadlo a veľa úložného priestoru pre vaše šperky. V troch podlažiach sa nachádza široký priestor pre cennosti, ktoré budú tiež jasne kategorizované. Kvalitné prevedenie a originálny dizajn sú atribúty Friedricha Lederwarena.

Kľúčové vlastnosti

  • Elegantná šperkovnica s veselou potlačou
  • Veľa úložného priestoru pre rôzne šperky
  • Zrkadlo na vnútornej strane veka
  • Vnútri je mäkké polstrovanie
  • Kvalitný materiál

Tri podlažia pre vaše cennosti

Luxusná šperkovnica sa skladá z troch poschodí. Keď je veko otvorené, narazíte na malé zrkadlo. Nižšie je pásik látky pre malé veci. Prvé poschodie tvorí priestor pre prstene. Ďalšie dve podlažia pracujú na princípe zásuvky. Mäkká vnútorná výplň chráni šperky pred poškodením. Kombinácia tmavo modrej a svetlo modrej farby prináša veľmi elegantný vzhľad. Šperkovnica sa uzatvára na patent.

Rozmery:
22 × 15 × 13 cm

Farba:
Svetlo modrá/tmavo modrá

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Syntetická koža

Veľkosť

Počet poschodí 3
Počet zásuviek 6

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP6158
Produktové číslo:  4010878170695

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09