Obnoviť stránku

Friedrich Lederwaren 20077-5

Príslušenstvo k tovaru

Friedrich Lederwaren 20077-5

Jednoduchá, ale štýlová šperkovnice urobí radosť všetkým dievčatám a dámam, ktoré majú rady praktickosť a moderný vzhled. Je vyrobená z textilnej kože modrej farby. Potlač zobrazuje niekoľko pruhov a na veku kruhové ornamenty. Zatvára sa na kovovú pracku. Vnútri na vás čaká množstvo úložného priestoru, ktorý je rozčlenený do niekoľkých priehradiek. Štvorcový tvar a štýlový dizajn rozveselí každú izbu.

kľúčové vlastnosti

  • originálny dizajn
  • Kvalitná textilná koža
  • Jednoduché, ale praktické spracovanie
  • Veľké zrkadlo vnútri
  • Vyberateľné poschodie odkryje ďalší úložný priestor

Priestor pre úschovu

Hoci sú samy šperky nesmierne dôležité, po ich nasadení je tiež potrebné sa náležite prezrieť a upraviť. Preto bolo na vnútornú stenu veka umiestnené veľké štvorcové zrkadlo. Priestor pre vaše cennosti sa skladá z vyjmutelného poschodia pozostávajúceho z troch oddelených okienok. Pod ním nájdete ešte ďalšie miesto, kam môžete svoje šperky ukryť a uschovať. Vďaka jemnému vnútornému materiálu bude o obsah šperkovnica vždy dobre postarané.

Rozmery:
23 × 23 × 11,5 cm

Farba:
modrá

Parametre a špecifikácia

Veľkosť

Počet poschodí 1
Počet zásuviek 3

Typ produktu

Typ produktu Šperkovnica
Kód:  SP6151
Produktové číslo:  4010878154107

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07