Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FREEMAN Jílová omladzujúca maska uhorka & růžová himalájska soľ 175 ml

3,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 5,89 €/ks
Pri kúpe 2 ks 5,50 €/ks
Pri kúpe 3 a viac ks 5,10 €/ks

FREEMAN Jílová omladzujúca maska uhorka & růžová himalájska soľ 175 ml

Omladzujúca ílová maska ??FREEMAN uhorka & ružová himalájska soľ s objemom 175 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Účinne pleť detoxikuje, hĺbkovo čistí a odstraňuje odumreté kožné bunky. Navracia jej mladistvý vzhľad a zanecháva vyhladenú, uvoľnenú a hodvábne jemnú. Jej bohaté zloženie obsahuje extrakt z uhorky, ktorý pokožke dodáva potrebnú hydratáciu, a ružovú himalájskou soľ pôsobiacu ako jemný peeling. Užite si profesionálny kúpeľný zážitok v pohodlí vášho domova a doprajte svojej pleti maximálnu detoxikáciu s omladzujúcou ílovou maskou FREEMAN. 
Aktívne látky:

  • Extrakt z uhorky vyniká svojimi silnými hydratačnými vlastnosťami
  • Ružová himalájska soľ dokonale zbavuje pokožku odumretých buniek a súčasne ju hĺbkovo čistí

Použitie:
Kaolínovú pleťovú masku aplikujte rovnomerne na suchú a odlíčenú pleť tváre a dekoltu, vyhnite sa očným partiám, obočiu a perám. Nechajte zaschnúť po dobu siedmich až desiatich minút. Potom dôkladne opláchnite teplou vodou a zároveň jemne masírujte tvár k aktivácii hĺbkového čistenia.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre všetky typy pleti. 
Zloženie:
Polyvinyl Alcohol, SD Alcohol 40-B, Peg -8, Propylene Glycol, Glycerín, Silica Dimethyl Silylate, bentonite, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Oil, Glycyrrhiza glabra (Licorice) Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Rosa Canina Fruit Extract, Citrus Medica limonum (Lemon) Extract, Melaleuca Alternifolia (Tea Tree) Leaf Oil, Azadirachta Indica (Neem) Seed Oil, Salix Alba (Willow) Bark Extract, Musa Sapientum (Banana) Fruit Extract, Cocos nucifera (Coconut) Extract, Zingiber Officinale (Ginger) Root Extract, Psidium guajava Fruit Extract, Cymbopogon Schoenanthus Extract, Carica Papaya (Papaya) Fruit Extract, Maranta arundinacea Root Extract, Rubus idaeus (Raspberry) Fruit Extract, Santalum Album (Sandalwood) Extract, Macrocystis Pyrifera Extract, Nasturtium Officinale Extract , Aleurites moluccana Extract, Titanium Dioxide, Polysorbate 20, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Fragrance (Parfum), Iron Oxides, PEG-12 Dimethicone

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 175 ml

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Hydratačný, Čistenie
Kód:  PLK383
Produktové číslo:  72151461061

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13