Obnoviť stránku

FREEMAN Ílová čistiaca maska manuka med & tea tree olej 175 ml

4,3 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Ílová čistiaca maska manuka med & tea tree olej 175 ml

Čistiaca ílová maska 2 v 1 FREEMAN manuka med & tea tree olej s objemom 175 ml je špeciálne navrhnutá pre mastnú a poničenú pleť. Ponúka dva účinky v jednom. Pôsobí nielen ako pleťová maska, ale aj ako čistiaci prostriedok, ktorý okamžite pokožku a póry hĺbkovo vyčistí a absorbuje mastnotu bez toho, aby došlo k nadmernému vysušeniu pleti. Pleť zanecháva dokonale čistú, vláčnu a upokojenú. Jej bohaté zloženie obsahuje liečivý manukový med a antibakteriálne výťažky Tea Tree oleja. Hýčkajte svoju pleť luxusnou starostlivosťou, aby bola zdravá a pôsobila sviežim dojmom.
Aktívne látky:

  • Manukový med - vyniká svojimi silnými liečivými vlastnosťami, pleť čistí a vyživuje
  • Tea Tree olej - vďaka antibakteriálnym účinkom pokožku upokojuje

Použitie:
Pleťovú masku aplikujte rovnomerne v tenkej vrstve na vyčistenú pleť tváre a dekoltu, vyhnite sa očným partiám, obočiu a perám. Nechajte pôsobiť po dobu troch až piatich minút, nie však dlhšie ako desať minút. Potom dôkladne opláchnite teplou vodou. Prípravok používajte ako denný čistič alebo ako týždennú masku.
Typ pleti:
Prípravok je vhodný pre mastnú a poničenú pleť.
Zloženie:
Water/Aqua/Eau, bentonite, Sodium C14-16 Olefin sulfonate, Titanium Dioxide, Pumice, Propylene Glycol, Vinegar (Apple Cider), Kaolín, Xanthan Gum, Magnesium Aluminum SILICATE, Cocamidopropyl Betaín, Disodium EDTA, Diazolidinyl Urea, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone , Fragrance/Parfum, Hexyl Cinnam-aldehyd, Citric Acid, Yellow 6 (Ci 15985), Red 40 (Ci 16035)

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 175 ml

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Mastná

Typ

Typ Umývacia

Typ pleti

Typ pleti Mastná, Problematická

Účinok

Účinok Čistenie
Kód:  PLK381
Produktové číslo:  72151461047

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02