Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

FREEMAN Beauty Infusion Čistiaca látková maska drevené uhlie + probiotiká 25 ml

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

FREEMAN Beauty Infusion Čistiaca látková maska drevené uhlie + probiotiká 25 ml

Čistiaca látková maska FREEMAN Beauty Infusion drevené uhlie & probiotiká v jednorazovom balení s objemom 25 ml je vhodná pre všetky typy pleti. Pokožku a póry hĺbkovo vyčistí a zbaví ju toxínov a mastnoty, bez toho aby došlo k nadmernému vysušeniu pleti. Zanechá ju dokonale čistú, vláčnu a osvieženú. Pleťová maska je napustená koncentrovaným sérom, jej zloženie je obohatené o aktívne drevené uhlie a posilňujúce probiotiká. Prípravok je dermatologicky testovaný, neobsahuje žiadne parabény a sulfáty. Objavte hlbokú a rýdzu čistotu a doprajte svojej pleti luxusnú starostlivosť, aby bola zdravá a svieža.
 

Aktívne látky:

  • Aktívne uhlie jemne odstraňuje mastnotu a toxíny
  • Probiotiká zaručujú dokonale sviežu a čistú pleť

Použitie:
Vyčistite pleť a odstráňte make-up. Starostlivo rozbalenú masku priložte na tvár tak, aby oči a ústa zostali voľné. Vyhlaďte ju, aby dokonale prekryla čelo, tvár, nos a bradu. Nechajte ju pôsobiť po dobu pätnástich až dvadsiatich minút a potom masku odstráňte. Na záver pleť jemne namasírujte, aby mohla prijať všetky výhody séra, ktorým je maska napustená. Pokožku nie je nutné oplachovať. Prípravok používajte dvakrát týždenne alebo podľa potreby.
Typ pleti:
Výrobok je vhodný pre všetky typy pleti.
Upozornenie:
V prípade podráždenia alebo začervenania pokožky nepoužívajte látkovú masku. 
Zloženie:

Water/aqua/eau, glycerin, dipropylene glycol, hydroxyethylcellulose, propylene glycol, peg-32, trehalose, methyl gluceth-20, betaine, peg-60 hydrogenated castor oil, sodium polyacrylate, c13-14 isoparaffin, laureth-7, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, phenoxyethanol, arginine, cyclodextrin, dimethicone, ceratonia siliqua gum, sucrose, niacinamide, charcoal, pearl powder, allantoin, hydrolyzed jojoba esters, lactobacillus/soybean ferment extract, caprylyl glycol, butylene glycol, bifida ferment lysate, saccharomyces/rice ferment filtrate extract, lactobacillus/ginseng root ferment filtrate, 1,2-hexanediol, leuconostoc/radish root ferment filtrate, propolis, oenothera biennis -evening primrose- oil, chlorphenesin, ethyl hexanediol, adenosine, fragrance/parfum

 

Parametre a špecifikácia

Objem

Objem 25 ml

Špecifikácia

Typ pleti Atopická a ekzematická, Citlivá, Mastná, Normálna

Typ

Typ Textilná

Typ pleti

Typ pleti Citlivá, Mastná, Normálna, Problematická, Zmiešaná, Suchá

Účinok

Účinok Čistenie
Kód:  PLK392
Produktové číslo:  72151556309

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07